• BIST 9526.9
  • Altın 2474.347
  • Dolar 32.4727
  • Euro 34.5574
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

LR Health & Beauty 58 adet Mercedes’i iş ortaklarına teslim etti

LR Health & Beauty 58 adet Mercedes’i iş ortaklarına teslim etti
LR Health & Beauty, iş ortaklarına sunduğu fırsatlarıyla dikkat çekmeye ve adından söz ettirmeye devam ediyor. Her geçen gün ağını genişleten LR, geliştirdiği iş araçları konseptleriyle kırdığı rekorlara bir yenisini daha ekledi.

Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty, iş ortaklarına sunduğu fırsatlarıyla dikkat çekmeye ve adından söz ettirmeye devam ediyor. Her geçen gün ağını genişleten LR, geliştirdiği iş araçları konseptleriyle kırdığı rekorlara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda aynı anda toplam 120 adet Renault Clio’nun teslimini gerçekleştiren LR, yeni bir başarıya daha imza attı. 19 Haziran Pazartesi Günü Mercedes Genel Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte tam 58 adet Mercedes’i iş ortaklarına teslim eden LR Health & Beauty, bugüne kadarki en büyük araç teslim organizasyonlarından birini daha gerçekleştirdi.

Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, binlerce iş ortağının yaşam kalitesini değiştiren, hayatlarına değer katan ve iş fırsatları sunan Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden birisi.

Araç konsepti ile de rakiplerinden farklılaşarak adından sıklıkla söz ettiren LR, bir rekora daha imza atarak aynı anda tam 58 adet Mercedes’i iş ortaklarına teslim etti.

LR Türkiye Genel Müdürü Ö.Barış Turan ve Satış Müdürü Özhan Aktaş’ın teslimatları gerçekleştirdiği organizasyona yaklaşık 400 kişi katıldı. Son model otomobillerini teslim alan iş ortakları sevinçlerini yakınlarıyla paylaşarak, LR ailesine teşekkür etti.

Türkiye’de toplam 600.000 aktif iş ortağı bulunan LR Health & Beauty gerçekleştirdiği bu son organizasyon ile bugüne kadar toplam 549 adet otomobili iş ortaklarına teslim etti.

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim