• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ford'dan sıfır faiz ve indirim kampanyası

Ford'dan sıfır faiz ve indirim kampanyası
Ford'un ekim ayı boyunca binek modelleri 4 yıl veya 100 bin kilometre garantiyle tüm ticari modelleri ise 3 yıl sınırsız kilometre garantisiyle Ford müşterilerini bekliyor.

Ford’un ekim ayı boyunca binek modelleri 4 yıl veya 100 bin kilometre garantisiyle, tüm ticari modelleri ise 3 yıl sınırsız kilometre garantisiyle müşterilerini bekliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ford’un binek modelleri 4 yıl veya 100 bin kilometre garantisiyle, tüm ticari modelleri ise 3 yıl sınırsız kilometre garantisiyle Ford müşterilerini bekliyor.

İleri teknolojiler ve özelliklerle donatılan yeni Fiesta’da, Ford Options kredi seçeneğini kullanan müşteriler ayda 645 TL taksit ile Fiesta sahibi olabilirken, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden de 2 bin TL indirim avantajından yararlanabiliyor.

Binek modellerde yüzde sıfır faiz fırsatı

Ford binek modellerinde (Yeni Fiesta, C-Max, Mondeo, Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değildir.) “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 33 bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faizli kredi kampanyası sunuluyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 30 bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faizli kredi desteği sunuluyor.

Yine bu aya özel Ford C-MAX ve Mondeo modelleri için anahtar teslim fiyatı üzerinden 7 bin TL takas desteği sağlanıyor.

Tüm ticari araç modelleri için daha uzun vadeli ve yüzde sıfır faizli kredi kullanmak isteyen müşterileri için de Ford, “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 33 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faiz kampanyasını sunuyor. Paketten yararlanmayan müşteriler için 30 bin TL, 20 ay, yüzde sıfır faizli kredi desteği sunulmakta.

Kış lastiği kampanyası

Kış aylarının yaklaşmasıyla kış lastiği kampanyası da ekim ayında devreye alındı. Custom ve Ranger modellerini satın alanlara, 4 adet kış lastiğini ÖTV ve KDV dahil olarak 1200 TL karşılığında alma fırsatı sunuluyor.

Ford ayrıca, ekim ayında alınmış tüm binek modeller, Tourneo Courier ve Transit Courier modellerinde ekim ayında Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim sunuyor. Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi, Ford Yetkili Satıcılarında ve "www.ford.com.tr" internet sitesinde yer alıyor.

Bu haber toplam 52239 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim