• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Goodyear, Land Rover Experience Peru Tur’un lastik tedarikçisi oldu

Goodyear, Land Rover Experience Peru Tur’un lastik tedarikçisi oldu
Goodyear Wrangler DuraTrac, Land Rover tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Land Rover Experience’in 2017 Peru turunun resmi lastiği seçildi.

Goodyear’ın Wrangler DuraTrac lastikleri, 14 Ekim’den 9 Kasım’a dek sürecek olan ‘Land Rover Experience’ turu boyunca test edilecek. Dört haftalık macera boyunca, birçok uluslararası katılımcı, Wrangler DuraTrac lastikleriyle donatılmış yeni Land Rover Discovery SUV araçlarını çok farklı yol koşullarında kullanacaklar.

Goodyear Wrangler DuraTrac; tüm katılımcıların bu macera boyunca karşılaşacakları kum tepelerini, keskin uçlu çakıl taşlarını ve yüksek eğimli dağ yollarını kapsayan en zorlu arazilerin üstesinden gelebilmek üzere geliştirildi. Sürücüler, off-road bölümler için, Goodyear’ın geliştirdiği, çamurlu ve karlı zeminde çekişi artıran TractiveGroove Teknolojisi’nden faydalanabilecekler. Lastikler, kendi kendini temizleme özelliğine sahip omuz blokları sayesinde, çakıl taşı, kir ve çamuru hızlıca tahliye edecek. Yolculuk esnasında, yüksek açılı merkez sırt blokları, aracın çekiş gücünü ve yanal sabitliğini artırırken, gürültüyü de azaltacak.

Jaguar Land Rover Almanya, Pazarlama İletişimi Direktörü Christian Uhrig, “Goodyear, tasarlayıp ürettiği 4x4 lastikleri ile pek çok ödül alarak, üstün bir performansa sahip olduğunu gözler önüne seriyor. 70’lere dayanan işbirliğimiz, Goodyear’ın ilk Range Rover araca lastik tedarik etmesiyle başlamış ve yeni nesil lastiklerin geliştirilmesiyle birlikte bugünlere kadar devam etmiştir. ‘2017 Land Rover Experience Tour’ için özel lastik ortağımız olarak Goodyear ile bir arada olmaktan ötürü heyecanlıyız” dedi.

Goodyear Avrupa Pazarlama Kurulu Başkanı (CMO) Mike Rytokoski, “Peru’da gerçekleşen Land Rover Experience tur için Wrangler DuraTrac lastiklerimizi tedarik etmekten ötürü son derece mutluyuz. Bu, bir kez daha Goodyear’ın Land Rover ile olan uzun süreli iş ortaklığı ile ödüllü 4x4 lastiklerini tasarlama ve üretme konusundaki uzmanlığımızın altını çiziyor. Land Rover Discovery ve Range Rover Velar gibi işbirliğimiz, Land Rover’a ekipman/lastik tedarik etmek uzun soluklu bir başarıdır” diye konuştu.

Goodyear Wrangler DuraTrac, ayrıca kısa bir süre önce Alman dergisi ‘Off Road’ tarafından beşinci defa üst üste okuyucunun tercihi ödülünü kazandı.

Bu haber toplam 47283 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim