• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Oyak Renault’ta kazanın ardından üretime ara verildi

Oyak Renault’ta kazanın ardından üretime ara verildi
Bursa'da Oyak Renault işçilerini taşıyan servisin devrilerek takla atmasının ardından 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Yaşanan kazanın ardından fabrikadan işçilere gönderilen mesajda üretime ara verildiği duyuruldu.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Mudanya Yolu olarak bilinen Sanayi Caddesi üzerinde üzerinde meydana gelen kazada Oyak Renault fabrikasının işçilerini taşıyan servis aracının kaza yapması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Kazanın ardından fabrikadan işçilere üretime ara verildiğine dair SMS gönderildi. Gönderilen mesajda, "Bu gece servislerimizden birinin geçirdiği trafik kazasında acı kayıplarımız ve yaralanan arkadaşlarımız olmuştur. Bu doğrultuda 08 - 16 ve 16 - 24 mesaileri iptal edilmiştir. Detaylı duyurulular paylaşılacaktır. Başımız sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Gündüz vardiyasından çıkan işçileri taşıyan 16 S 2106 plakalı midibüs, İhsaniye Metro istasyonu yanında Cemal Gökhan Çalışkan yönetimindeki 16 SJT 66 plakalı aracın çarpması sonucu 16 UAU 77 plakalı aracın üzerine devrilerek taklalar attı. İşçi servisine çarpan 16 SJT 66 plakalı siyah araç kontrolden çıkarak yaya yolunda bulunan ağaca saplandı. İşçi servisi ve altına aldığı araç yolda bir süre sürüklendikten sonra metro istasyonun duvarına çarparak durdu. Kazayı gören vatandaşlar 112 ve 155 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis, 112 Acil Servis ve AFAD ekibi sevk edildi. Kaza sonucu işçi servisinin altında kalan Hakan Şibay (43), Mesut Güney (41), Güray Kanşıra ve ağaca saplanan araçta bulunan Neslihan Namlucuoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. İşçi servisinde ve diğer araçlarda bulunan toplam 11 yaralı ise olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları çalışmada servis aracına çarparak devrilmesine sebep olan siyah aracın şoför bölmesinde alkol buldu.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından, vefat eden şahıslar Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu haber toplam 3385 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim