• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Katmerciler'in Tehlikeli Madde Araç Muayene İstasyonu İzmir'de açıldı

Katmerciler'in Tehlikeli Madde Araç Muayene İstasyonu İzmir'de açıldı
Katmerciler, İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde açtığı TSE yetkili araç muayene istasyonunda test, muayene ve belgelendirme hizmetleri vermeye başladı.

Türkiye’nin lider araç üstü ekipman şirketi Katmerciler’in tehlikeli madde taşıyan araçlar için özel olarak tasarlanmış ve TSE tarafından yetkilendirilmiş araç muayene istasyonu hizmet vermeye başladı. İstasyon, bu hizmeti vermek üzere kurulan İzmir’in ikinci, Türkiye’nin de 17’nci hizmet merkezi.

İzmir ve Ege Bölgesi’nde sayısı giderek artan tehlikeli madde taşıyan araçların test, muayene ve belgelendirme ihtiyacını karşılamak üzere kurulan istasyon, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, 10032 sokak, no 10 adresinde hizmet veriyor.

Araç sahipleri, (0232) 376 75 75 numaralı telefondan ve TSE Çağrı Merkezi’nin 444 0 873 nolu telefonundan ücretsiz randevu alarak, modern imkanlarla donatılmış tesiste işlemlerini kısa sürede ve kolaylıkla yaptırabiliyorlar.

Katmerciler, muayene istasyonuyla birlikte, uzun yıllardır tasarım ve üretimini yaptığı bu araçların üretim, test ve muayene işlemlerindeki titizliğini hizmet olarak da araç sahiplerine sunmuş oluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı kuruluşu olan TSE‘nin denetiminde ve yetkilendirmesiyle hizmete giren istasyon, Türkiye'de periyodik olarak yapılması zorunlu olan test, muayene ve belgelendirme işlemlerinde İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki araç sahipleri için büyük kolaylık sağlayacak.

Üretimden Hizmete Kalite ve Güven

Araç üstü ekipman üretmek üzere 1985 yılında kurulan Katmerciler, yaklaşık 30 farklı tip ekipman üretimiyle sektörünün en geniş ürün portföyüne sahip şirketi. Bugüne kadar 50’yi aşkın ülkeye ihracatıyla araç üstü ekipman sektörünün aynı zamanda en büyük ihracatçısı olan Katmerciler, sektörünün halka açık, hisse senetleri Borsa İstanbul’da işlem gören tek şirketi durumunda.

Üretimden satış sonrası hizmetlere kadar her alanda kaliteden ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini esas alan iş yapma felsefesiyle sektöründe saygın bir kurum haline gelen Katmerciler, araç muayene istasyonuyla bu niteliklerini yeni bir alana daha taşımış oldu.

Katmerciler, muayenesini üstlendiği araçların aynı zamanda üretimini de yapabilme kabiliyetine sahip bir şirket. Şirketin araç üstü ekipman ürün gamında itfaiyeden çöp aracına, araç kurtarmadan vidanjöre, kanal açmadan tankerlere farklı işlevlere sahip çok sayıda aracın yanı sıra ADR donanımlı, Çelik ve Alüminyum Kamyon Üzeri Tanker ve Alüminyum Tanker Treyler de yer alıyor. Bu araçların üretiminde, sanayi tipi robotlar dahil en ileri teknolojik imkanlar kullanılırken sektörün ihtiyacına yönelik kaliteli ve uzun ömürlü araçlar tasarlanıp üretiliyor.

Bu haber toplam 3722 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim