• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure,“Yılın Lastiği” seçildi

Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure,“Yılın Lastiği” seçildi
Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, ‘Neumáticos y Mecánica Rápida’ dergisi tarafından, 2017 yılında 4x4/SUV kategorisinde yılın lastiği olarak seçildi.

Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, İspanya’nın en seçkin dergilerinden ‘Neumáticos y Mecánica Rápida’ tarafından verilen “Yılın Lastiği” ödülünü kazandı. Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure bu ödülü kazanarak, ödüllü Wrangler ailesinin mirasını sürdürdüğünü bir kez daha kanıtladı.

‘Neumáticos y Mecánica Rápida’ dergisi tarafından bu yıl 18.si düzenlenen yarışmada lastik üreticileri, otomobili endüstriyel araç, motosiklet, 4x4/SUV ve zirai olmak üzere beş kategoride yarıştı. Hararetli geçen bu yarışmanın ardından, kazananlar, otomotiv gazetecileri, sektör çalışanları ve kamuoyu yoklamasının da dahil edildiği bir jüri tarafından belirlendi.

Bu ödül, Goodyear’ın inovasyon ve iyileştirme alanındaki kararlılığının bir göstergesi olurken, ayrıca SUV ve yol-dışı segmentinde de yüksek kalite standartlarına sahip olduğunu kanıtladı. Jürinin seçimi, Wrangler All-Terrain Adventure lastiğinin hem yol hem de yol dışı zeminleri kapsayarak tüm koşullarda en optimum performansı gösterdiğini onayladı. Bununla beraber lastik, sunduğu mükemmel tutuş ve çekiş, düşük dış gürültü seviyesi, mükemmel dayanıklılık ve yanak kısmında görülen patlak ve kesiklere karşı gösterdiği yüksek direnç ile takdir topladı.

Goodyear Avrupa Pazarlama Kurulu Başkanı Mike Rytokoski, “En hızlı büyüyen segmentte bu ödülü kazanmak bir onurdur. Goodyear Wrangler, en iyi off-road lastikleri üreterek bu alanda heyecan dolu bir mirasa sahip oldu. ‘2017’de Yılın Lastiği’ ödülü kazanmak, bu önemli segmentteki teknik liderliğimizin önemli bir kanıtı olmuştur” dedi.

Bu ödülle, Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, 2012’de aynı ödülü kazanan Goodyear Efficient Grip SUV’nin ardından 4x4/SUV kategorisinde yeni bir çıta belirledi.

Geçen yıl, Eagle F1 Asymmetric 3, seyahat otomobili kategorisinde kazandığı ödülle eve döndü. Aynı derecede etkileyici olarak, önceki modellerinden Eagle F1 Asymmetric 2 2012 yılında ve Eagle F1 Asymmetric 2008 yılında aynı ödülün sahipleri oldu. Bunun yanı sıra ‘Neumáticos y Mecánica Rápida’ dergisi tarafından düzenlenen yarışmalarda, EfficientGrip Performance 2014 yılında seyahat otomobili kategorisinin kazananı olurken, FuelMax da 2015 yılında endüstriyel araç kategorisi ödülünü kazandı. Bu ödüller, Goodyear’ın hem seyahat otomobili hem de kamyon segmentlerindeki liderliğinin bir kanıtı niteliğinde.

Bu haber toplam 3451 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim