• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Mercedes-Benz Türk, bir ayda 5 önemli teslimat gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk, bir ayda 5 önemli teslimat gerçekleştirdi
Mercedes-Benz Türk, bir ayda 5 büyük teslimat gerçekleştirdi. Aktiv Turizm, Dokuz Eylül Üniversitesi, Kamil Koç ve Huntur'a araçları teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk, 8 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında 5 önemli teslimat gerçekleştirdi. Aktiv Turizm'e Tourismo 15 ve Tourismo 16, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne 1 adet Intouro, Kamil Koç'a 10 adet Tourismo 16 RHD 2+1 RHD, İstanbul Halk Otobüsü'ne 1 adet conecto RHD, Huntur'a 1 adet Travego teslim edildi. 

Aktiv Turizm Mercedes-Benz ile büyüyor

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Honest Travel Group’a satışı gerçekleştirilen 3 adet Tourismo 15 ve Tourismo 16, Honest Travel Group Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deveci ve Operasyon ve Transport Müdürü Erkan Murat Bulutlar’a teslim edildi. Teslimat sırasında araç filosuna yeni 3 otobüs daha katmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Deveci, 2018 ile alakalı 4 adet yeni Tourismo alacaklarının sinyalini verdi. Bu alım ile birlikte müşterilerine daha iyi hizmet vereceklerini açıklayan Deveci, filolarında 46, 50 ve 54 koltuklu araçların mevcut ve verdikleri servisin kalitesinin çok yüksek olduğunu belirtti. Bulutlar, Honest Travel'ın ilk aldığı aracın firmanın kurulduğu günden bu yana filolarında olduğunu, tüm araç seçimlerinde ekip olarak birlikte karar aldıklarını ve Mercedes-Benz markasından vazgeçmediklerini belirtti.

Üniversitelerin ulaşım dostu Mercedes-Benz Türk

Mercedes-Benz Türk tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Intouro, Dokuz Eylül Üniversitesi temsilcilerine teslim edildi. Yetkililer teslimat sırasında Mercedes-Benz otobüslerinin yolcularına sağladığı yüksek konfora ve değişmez kalitesini vurguladılar. Mercedes-Benz Türk, 2017 yılında yapmış olduğu teslimatlar ile üniversitelerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Üniversite ulaşımında adres Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Türk tarafından İskenderun Üniversitesi’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, İskenderun Teknik Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından kullanılmak üzere teslim edildi. Sağladığı konfor ve sahip olduğu eşsiz kalitesiyle Mercedes-Benz otobüsleri, 2017 yılında üniversite ulaşımının bir numaralı tercihi oldu. Teslimat esnasında ise Mercedes-Benz Tourismo’nun uzun ömürlü kullanımı vurgulandı. 

Kamil Koç ve Mercedes-Benz Türk işbirliği sürüyor

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman İstanbul tarafından Kamil Koç’a satışı gerçekleştirilen 10 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 RHD, Kamil Koç yetkililerine teslim edildi. Kamil Koç, 2017 yılında yapmış olduğu toplu alımlarla hem filosundaki Mercedes-Benz otobüslerinin sayısını arttırdı hem de markaya olan güvenini gösterdi. Teslimat esnasında, yetkililer bu işbirliğin 2018 yılında da devam edeceğini belirttiler. Tourismo 16 RHD 2+1 araçlarının yüksek performansına ve yolcuların seyahat sırasında yaşadığı memnuniyete ayrıca vurgu yapıldı.

Şehiriçi ulaşımın adresi Conecto

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto RHD, Hüsamettin Aydeniz ve İlhan Seyhan’a teslim edildi. Aydeniz ve Seyhan, Mercedes-Benz otobüsü kullanacak olmanın verdiği ayrıcalık hissinden bahsettiler ve Conecto’nun ekonomik yakıt tüketiminin ve düşük işletme maliyetlerinin tercih sebebi olduğunu söylediler.

Aralık ayının şampiyonu Travego

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Huntur’a satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Huntur yetkililerine teslim edildi. Teslimat sırasında, Mercedes Benz otobüslerinin yüksek ve sarsılmayan kalitesinden söz eden müşteri, Mercedes-Benz Türk ile yapılan bu işbirliğinin verdiği ayrıcalık hissini vurguladı. 

benz1-001.jpgbenz2-001.jpgbenz3.jpg

Bu haber toplam 3126 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim