• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Mercedes-Benz yeni modellerini Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacak

Mercedes-Benz yeni modellerini Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacak
Mercedes-Benz, Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni C-Serisi, yeni Mercedes-AMG C 43 Sedan ve Estate modelleri, yeni 4-kapılı Mercedes-AMG GT Coupé, Mercedes-AMG G 63, E 350 e Plug-In Hybrid ve smart EQ fortwo modellerinin lansmanını yapıyor.

Mercedes-Benz 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yepyeni araçlarını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. 6-7 Mart’ta uluslararası basın günü ve 8-18 Mart tarihleri arasında halk ziyaretine açılacak Cenevre Otomobil Fuarı 2018, bu yıl 88. kez düzenleniyor.

Mercedes-Benz’in basın toplantısı, 6 Mart 2018 tarihinde saat 12:30’da Hall 6’da gerçekleştirilecek. İlgilenenler dünyanın herhangi bir yerinden “Mercedes me media” aracılığı ile toplantı anını ve yeni modellerin dünya lansmanını media.mercedes-benz.com üzerinden canlı olarak izleyebilirler. 

Mercedes-Benz ürün gamının en başarılı modeli C-Serisi görücüye çıkmaya hazır!

Mercedes-Benz ürün gamının en başarılı modeli olan C-Serisi, beşinci üretim yılına kapsamlı bir değişimle yenilenerek giriyor. Otomobilin tasarım ve iç mekân detayları dışında elektronik mimarisi de yenileniyor. İsteğe bağlı olarak tamamen dijital bir gösterge paneli ve özel olarak geliştirilen bilgi ve müzik sistemlerini bünyesinde barındıran geniş kapsamlı multimedya sistemi sunuluyor. Yeni elektronik mimarinin yansıması olarak S-Serisi standartlarında sürüş yardım sistemleri de devreye giriyor. 2017 yılında tüm dünyada Sedan ve Estate olmak üzere 415.000 adedin üzerinde satışa ulaşan güncel C-Serisi, ömrünün dördüncü yılında Mercedes-Benz ürün gamının hacim modeli olarak öne çıkıyor. 

Yeni C-Serisi daha da sportif ve modern bir görünümle dikkat çekiyor. Görsel değişim, aracın ön tasarımının yanı sıra ön farlarla arka aydınlatma grubuna odaklanıyor. Yeni görünümle birlikte AMG Tasarım Konsepti’nde elmas görünümlü radyatör ızgarası standart olarak sunulurken tüm tasarım konseptlerinde yeni tasarımlı tamponlar devreye alınıyor. 

Dünya lansmanı: Yeni Dört Kapılı Mercedes-AMG GT Coupé

Spor otomobil ve performans markası Mercedes-AMG, iki adet dünya tanımı gerçekleştiriyor. Yeni dört kapılı Mercedes-AMG GT Coupé dışında yeni C-Serisi’nin giriş seviyesi modelleri AMG 43 serisi de fuarda sahne alıyor.

EQ: Elektrikli araç markası yola devam ediyor

Mercedes-Benz, elektrikli araç atağını sürdürüyor. Ürün ve teknoloji markası EQ ile Cenevre’de gelecekteki ürün gamıyla ilgili bir ön gösterim yaparken aynı zamanda ürün stratejisi kapsamında elektrikli ilk seri üretim modelini sergiliyor. Bunun dışında yeni nesil plug-in-hybrid modellerin de dünya tanıtımı gerçekleştiriliyor. Mercedes-Benz’in en yeni nesil dizel motoru (OM 654) ile en güncel hibrit teknolojisi bir arada kullanılıyor.

Mercedes-Benz’in şehir içi otomobil kullanımının ideal alternatifi olan smart markası, smart edition nightsky (karma yakıt tüketimi 13,0 – 12,9 kWh/100 km; karma CO2 Emisyon salınımı 0 g/km) ile elektrikli araç kavramının bir sonraki adımını gözler önüne seriyor. smart, yeni bir uygulama ile lokal emisyonsuz elektrikli mobilitenin basit ve karmaşadan uzak kullanımına katkı sağlıyor. Kullanıcı, akıllı telefon veya saat üzerinden istediği zaman aracına ait şarj durumunu veya menzil gibi bilgileri görebiliyor. 

Mercedes-Benz’in sunduğu diğer yenilikler

Yeni G-Serisi, Cenevre’de ilk kez Avrupa’da görücüye çıkarken; yeni A-Serisi İsviçre’ye çıkarma yapıyor.

Ayrıca Mercedes-Benz X-Class’ın güçlü 6 silindirli motorları ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemiyle dünya tanıtımı yapılıyor. Mercedes-Benz X-Class, sağlamlık, dayanıklılık, güç, fonksiyonellik ve zorlu araziye uyumluluk gibi pick-up sınıfına has niteliklerle, tasarım, konfor, sürüş dinamizmi ve güvenlik gibi Mercedes-Benz’e has nitelikleri aynı potada eritiyor. Pazarın gereklerine uygun SUV tasarımıyla X-Class, Mercedes-Benz ürün gamını tamamlıyor. 

Mercedes-Maybach ise, Cenevre’de yeni Mercedes-Maybach S Serisi’nin dünya tanıtımını gerçekleştiriyor. Yeni bir radyatör ızgarası görünümü, isteğe bağlı olarak sunulan iki tonlu gövde rengi ve yeni, son derece özel iç mekân renk alternatifleri çıtayı daha da yükseltiyor. 
Marka fuarda ayrıca; Mercedes-Benz S-Serisi Coupé ve Cabriolet için Exclusive Edition ve kompakt sınıfta sunulan “Urban Tasarım Konsepti” ve “Night Edition” olmak üzere özel serileri de sergiliyor.

Bu haber toplam 3788 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim