• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Renault ve Dacia, Antalya Autoshow'a katılıyor

Renault ve Dacia, Antalya Autoshow'a katılıyor
Renault ve Dacia, 12 - 18 Mart tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenen Antalya Autoshow’da otomobilseverlerle buluşuyor.

Renault’nun D sedan modeli Talisman, göz alıcı tasarımının yanı sıra eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan, segmentinde benzersiz inovatif özellikleri ile öne çıkıyor. Sürücünün ruh haline uyum sağlayan Multi-Sense teknolojisi sayesinde eşsiz sürüş keyfi sunan Talisman dinamik, atak, sıra dışı ve güvenli yolculuklar yaşatan 4Control sistemini (dört tekerlekten manevra) elektronik süspansiyon ile bir araya getiren tek D-segment otomobil. ABS, ASR, ESC gibi güvenlik ekipmanlarının standart olarak sunulduğu Talisman’da kör nokta uyarı, şerit takip ve geri görüş kamerası da mşterilerin beğenisine sunuluyor. 8.7” dokunmatik ekranlı internet bağlantılı R-Link2, renkli Head Up Display teknolojisi ve Eller Serbest Park Sistemi ayrıca masaj, ısıtma ve havalandırmalı koltuklar gibi sınıfının en konforlu ekipmanlarına sahip Talisman, geniş iç mekanı ile konforlu yolculuklar vaat ediyor. Talisman’ın, iki farklı ekipman seviyesi ve 1.5dCi EDC 110 bg, 1.6dCi EDC 130&160bg seçenekleri bulunuyor. 

2017 yılında Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından ‘’Türkiye’de Yılın Otomobili’’ seçilen ve sadece Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilerek dünyaya ihraç edilen Megane Sedan, bünyesinde bir üst segmente ait özelikler barındırıyor. Geniş açılır cam tavan, eller serbest bagaj kapağı, renkli head-up display gibi konfor özelliklerinin yanı sıra C LED farlar ve krom detaylar Megane Sedan’ın kalitesine vurgu yapıyor ve çekiciliğini artırıyor. Otomobilde bulunan Visio sistem, güvenli seyahatler için bir copilot niteliği taşıyor. Şerit takip sistemi ve otomatik uzun/kısa farlar, aktif acil fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi sürüşü kolaylaştırıyor. Megane sedan dizel ve benzinli versiyonları ile geniş bir ürün seçeneğine sahip.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç modeli arasında yer alan Clio HB de Renault standında sergilenen modeller arasında yer alıyor. Renault’nun üst segment modellerinde kullanılan malzemelerle donatılan Clio HB’in, iç mekanındaki detaylar, dış tasarımı kadar dikkat çekiyor. Clio’da bir üst segmente ait güvenlik ve sürüşe yardımcı sistemler bulunuyor. Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS), Elektronik Denge Programı (ESC), Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder), sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları standart donanım olarak yer alıyor. Arka park sensörü, Full Led Farlar, sis lambaları, elektronik klima, elektrikli katlanan dış dikiz aynaları, R-Link, Akıllı Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası opsiyonlar arasındaki donanımlardan bazıları. Sport Tourer versiyonu da bulunan Clio modelinin Hatchback versiyonunun manuel / (otomatik) EDC benzinli ve dizel versiyonları bulunuyor.

Elektrikli otomobilin öncüsü ve bu alanda Avrupa’nın bir numaralı markası Renault, ZOE ile çevreye duyarlı ve ekonomik yolculuk imkanı sunuyor. ZOE, Z.E. 40 pili ile rekor düzeyde olan 400 km’lik sürüş menzili sunuyor. Bu menzil, geniş kitlelere yönelik yüzde 100 elektrikli araçlar arasında en iyisi olarak öne çıkıyor. ZOE, siyah ön panjur üzerinde mavi krom Renault logosu, eğlenceli bir hava katan ince hatlı mavimsi farları ve LED gündüz farları ile şık bir tasarıma sahip. Bumerang biçimindeki özel tasarım arka farları, modern elektrikli otomobilin kimliğini yansıtıyor. Otomatik klima, elektrik ısıtmalı aynalar, yokuş kalkış destek sistemi ve Eller Serbest Kart sistemi ise ZOE’nin sunduğu teknolojik inovasyonlar arasında yer alıyor.

Dacia standında ise 1 Mart 2018 tarihinde Türkiye’de satışa sunulan Yeni Duster sergileniyor. Duster, güçlü karakterini vurgulayan daha belirgin hatlara sahip dış tasarımı ve tamamen yenilenen iç tasarımı ile müşterilerine kalite ve konforu bir arada sunuyor.  Yeni Duster’ın, gerçek bir SUV’un konforunu ve off-road becerisini bünyesinde barındıran 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunuyor. Yepyeni iç mekan tasarımı ve ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu ile Yeni Duster’da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor.

Motor seçenekleri arasına yeni 1.2 TCe 125 bg (4x2) benzinli motoru da ekleyen Yeni Duster, Türkiye’de bütün müşterilerinin talebine cevap verebilecek iki benzinli, iki dizel olmak üzere dört motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

Dacia standında sergilenen Sandero Stepway krom ön ızgarası, LED ön farları ve markanın imzası olan arka farları ile yeniden dizayn edildi. Model, SUV görünümlü tasarımı ile daha güçlü bir duruşa sahip. Geniş hacimli kabini, krom ayrıntıları, yenilenmiş direksiyonu ise dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.  

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “2017 yılının lider markası Renault ve yükselen markamız Dacia’nın müşterilerimizin tüm beklentilerine cevap verecek geniş ürün yelpazeleri ile Antalya Autoshow’da yerimizi alıyoruz. Antalya’da yetkili satıcılarımız Zamanlar ve Antoto ile bu organizasyonda müşterilerimize, modellerimizi ve yeniliklerimizi yakından tanıtma imkanı bulduğumuz için mutluyuz. Bölgeye hareket getirecek fuara tüm otomobilseverleri bekliyoruz.” dedi.

Renault’dan fuara özel kampanya

12-18 Mart tarihleri arasında Antalya Autoshow’u ziyaret eden Renault ve Dacia müşterilerine bir ayrıcalık sunuluyor. Renault binek otomobil veya Kangoo satın alan tüm müşterilere 1 yıl ek garanti sağlayan Maxxi Garantim paketi hediye* ediliyor. Müşteriler, Renault ve Dacia markalarının Mart ayı kampanyalarından da ayrıca yararlanabiliyor.

dacia.jpgdacia2-001.jpgdacia3.jpg

Bu haber toplam 2714 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim