• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

6. Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası için geri sayım başladı

6. Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası için geri sayım başladı
6'ıncısı düzenlenen Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası, Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce sporcuya ve izleyiciye ev sahipliği yapacak. 21 Mart-1 Nisan tarihlerinde, İstanbul'da düzenlenecek turnuvaya katılmak için kayıtlar devam ediyor.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa’nın öncü markası Bridgestone, spora olan katkısını Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası ile sürdürüyor. Bu yıl 6. kez organize edilen turnuva 21 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında, Fenerbahçe Dalyan Club, İstanbul'da gerçekleşecek. 18 yaş ve üstü tenisle ilgilenen tüm sporculara açık olan turnuvaya katılım için başvurular ise 19 Mart tarihine kadar devam ediyor.   

2017 yılında 550'ye yakın sporcunun uluslararası standartlarda bir tenis deneyimi yaşamasını sağlayan turnuvaya her yıl ilgi artıyor. Bu yılki müsabakalara 10'u aşkın ilden yüzlerce sporcunun ilgi göstermesi bekleniyor. 

Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası ile spora olan desteklerini sürdürdüklerine değinen Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, “Şirketimizin ortağı Bridgestone Corporation’ın Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nı ve 2024 yılına dek ‘Global Olimpiyat Ortağı’ olarak Olimpiyat Oyunlarını desteklemesinden ilham alıyoruz. Spora katkımızı somut olarak devam ettirmeyi, sporcuya ve sporu hayat tarzı olarak sevdirmeye çalışan organizasyonlara destek vermeyi son derece önemsiyoruz. İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası’nın aralıksız olarak 6 yıldır destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Bridgestone markamız ile, bu şekilde tenis sporunun ülkemizde gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunma şansı elde ettiğimiz için mutluyuz. Bu turnuva ile bir yandan toplumumuzda spora olan ilgiyi artırmayı, bir yandan da Türkiye'den yurt dışında rekabet edebilecek tenisçilerin yetişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Artan ilgi ve sporcuların gösterdiği performans bizlere de cesaret veriyor. Bu sene turnuvaya her yaş grubundan katılım var. Bridgestone, bu turnuva ile sağlıklı hayat tarzına da destek olma şansını elde ediyor. Katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Spor yapmanın yaşam boyu süren bir tutku olduğunu ve 6 yıldır düzenlenen turnuvanın bu tutkuyu beslediğini ifade eden İpek Şenoğlu ise; “Büyük bir özveriyle organize ettiğimiz turnuvanın, profesyonel turnuvalarla aynı standartlarda olmasına özen gösteriyoruz. Böylece 18 yaş itibariyle tüm yaş gruplarına açık olan turnuvamız, hem tenisçilerin performanslarını uluslararası standartlarda sınamasına hem de yaşam boyu tenis yapılabileceğinin ispatlanmasına hizmet ediyor. Her yıl biraz daha fazla kişiye ulaşabilmek ve tenis tutkunlarının sayısındaki artış bizleri daha iyisini sunmak üzere motive ediyor. Eminim ki bu yılki müsabakalar da bizlere unutulmaz anlar yaşatacak” dedi.

Turnuva, tekler, çiftler ve karışık çiftler kategorilerinde düzenlenecek. 18-75 yaş aralığındaki sporcuların katılabildiği turnuvanın en özel kategorisi ise “+70 Yaş” kategorisi olacak. Müsabakalar izleyici olarak herkesin katılımına ücretiz olacak ve turnuvanın gelirleri ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanacak. 

Turnuvada yer almak isteyen sporcular başvurularını www.ipeksenoglucup.com adresinden, 19 Mart 2018 tarihine dek yapabiliyor.

Bridgestone, turnuva süresince diş derinliği ölçümleri yapacak

Bridgestone, 2013 yılından bu yana #emniyetiniziçin2dk kampanyası ile emniyetli ve konforlu yolculuklar için lastik diş derinliği ve basınç ölçümleri yapıyor. Bridgestone, lastik diş derinliği güvenli sınırın altında bulunan araç sahiplerini lastiklerini en kısa zamanda yenilemeleri konusunda uyarırken, hava basıncı düşük olan lastiklere de uygun seviyede hava basımı gerçekleştiriyor.

Marka, bu farkındalık çalışmalarını Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası süresince Fenerbahçe Dalyan Club'ta gerçekleştirecek. Bridgestone ekipleri turnuvada yer alan sporcular ve katılımcıların araçları için lastik diş derinliği ve basınç ölçümü hizmeti sunacak. Bridgestone ayrıca, ücretsiz lastik diş derinliği yaptıran araç sahiplerine dört lastik alımında 150TL’lik indirim kuponu sunacak. 

Bu haber toplam 6163 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim