ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
YORUM HATTI
GAZETE BAŞLIKLARI



Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Latek Lojistik, Kenya'da lojistik üs kuracak
Latek Holding, bu yıl ve 2012 için 100 milyon dolarlık yatırım bütçesi oluşturarak Kenya'da, İstanbul Ambarlı'da 70 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterdiği lojistik üssüne benzer bir üs kuracak.
19 Aralık 2011 / 00:12

Latek Holding, bu yıl ve 2012 için 100 milyon dolarlık yatırım bütçesi oluşturarak Kenya'da, İstanbul Ambarlı'da 70 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterdiği lojistik üssüne benzer bir üs kuracak.

TUSKON'un programı için Türkiye'ye gelen Kenya Dışişleri Bakanı Moses M. Wetang'ula, Latek'in Ambarlı'daki lojistik tesislerini ziyaret etti. Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan, Kenya'daki yatırımlarında yüzde 60 Latek, yüzde 40 oranında Kenyalı Zynmat Grubu'nun payının bulunduğunu, yatırımların ilk ayağının 2012 Ocak sonu gibi tamamlanmış olacağını söyledi. Erdoğan, Kenya'yı 'ana hub (dağıtım üssü)' olarak gördüklerini, buradan bütün Doğu Afrika'da belirli yatırımları yapıp, başta dağıtım sistemleri olmak üzere bu ülkeden 145 milyon insana hizmet edebilecek dağıtım ağı kurmak istediklerini, bunun yanı sıra sanayi ve enerji yatırımları gerekiyorsa da bunlarla ilgilendiklerini kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

ULAŞIM ONLINE TV
ÖZEL HABER
ANKET
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sizce başarılı mı?
EVET
HAYIR
FİKRİMYOK
RÖPORTAJ