• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Kayseri Standı Yörex Fuarının Gözdesi oldu

Kayseri Standı Yörex Fuarının Gözdesi oldu
TOBB desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Expo Center'da ziyarete açıldı.

Fuarda, Kayseri Ticaret Odası, ORAN Kalkınma Ajansı ve Kayseri Ticaret Borsası tarafından kurulan stantta Kayseri'nin yöresel ürünlerini tanıtıldı.

Kayseri standının en fazla ilgi gören stantlar arasında yer aldığı Yöresel Ürünler Fuarı'na katılan KTO Heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Topsakal, Uğur Payza ve Hüseyin Cindoruk, KTO Meclis Başkan Yardımcıları Halit Suvar, Mustafa Ay ile meclis üyeleri yer aldı.

Kayseri Ticaret Odası yönetimi tarafından ziyaretçilerle tek tek ilgilenilen stantta; Kayseri Pastırması, Kayseri Sucuğu, Kayseri Mantısı'nın yanı sıra şehre özgü ürünlerin tanıtımı yapıldı. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı YÖREX'in şehirlerin ve ülkenin geleceğine büyük katkılar sağladığını belirtti.

Hiçyılmaz, "Şehrimiz; tarihi geçmişi, doğal güzellikleri, ticaret ve sanayide geldiği nokta ile İç Anadolu'nun cazibe merkezi konumundadır. Bu tür organizasyonların tanıtım için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de Kayseri'nin yöresel tatları ile bu fuarda yer aldık" dedi.

Başkan Hiçyılmaz, YÖREX fuarının düzenlenmesinden dolayı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Antalya Valiliği ve Antalya Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ettiklerini belirterek, Kayseri'nin yöresel ürünlerinin tanıtımı için gayret sarf ettiklerini ve bu çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, KAYSERİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Muammer Türker ve birçok yetkili Kayseri standını ziyaret etti. Kayseri Ticaret Odası'nın konuğu olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri'nin yöresel ürünlerinin tadına baktı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Kayseri'nin yöresel tatlarının YÖREX fuarında tanıtılıyor olmasından dolayı bir Kayserili olarak mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Bu haber toplam 2558 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim