• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Castrol, ICCI 2018’de “ONYX InSight” ile yer aldı

Castrol, ICCI 2018’de “ONYX InSight” ile yer aldı
Castrol, ICCI 2018 kapsamında Romax Technology (Romax) ile birlikte geliştirdiği rüzgar enerjisinde teknolojik riskleri azaltan, maliyet ve harcamalar üzerinde kontrol sağlamaya imkan veren yeni bakım platformu ONYX InSight’ı katılımcılara aktardı.

Castrol, bu yıl 2-4 Mayıs tarihlerinde 24.sü gerçekleştirilen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’na (ICCI 2018) ana sponsor olarak katıldı. Etkinlik kapsamında, Castrol Ticari ve Endüstriyel Yağlar Satış Müdürü Hakan İnan’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Rüzgar” isimli panelde Castrol, dönel ekipmanlı makinalar için yazılım, analiz ve hizmet sunan teknoloji şirketi Romax ile birlikte geliştirdiği yeni bakım platformu ile ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.

İki şirketin birlikte geliştirdiği rüzgar enerji santrallerinde teknolojik riskleri azaltan, maliyetler ve harcamalar üzerinde kontrol sağlamaya imkan veren yeni bakım platformu ONYX InSight, rüzgar enerjisi santrallerinde dönel ekipman teknolojileri performansı alanında yenilikçi yazılım, veri analitiği ve mühendislik çözümlerini bir araya getiriyor.

"Rüzgar türbini yağlaması alanındaki bilgi birikimimizi paylaşıyoruz"

Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kamuran Yazganoğlu ONYX InSight ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Castrol olarak, son birkaç yıldır ülkemizde de odaklandığımız önemli alanlardan biri olan endüstriyel yağlarda yeni bir işbirliğini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Endüstriyel yağlar alanında globalde yapmış olduğumuz anlaşmalardan biri olan ONYX InSight platformu ile şimdi de Castrol’ün yağlama konusunda bilgi ve birikimini müşterilerimize sunacağız. ONYX InSight, endüstriyel yağlar alanında çok değerli gördüğümüz bir bakım platformu. Castrol olarak, uzun yıllardır rüzgar türbini yağlaması konusundaki sahip olduğumuz tecrübelerimizi, Romax Technology’nin dişli kutusu, mil yatağı ve dönel ekipmanlara yönelik yazılım, hizmet ve veri analitiğindeki 30 yıllık uzmanlığıyla bir araya getirmekten memnuniyet duyuyoruz. ONYX InSight’ın rüzgar enerjisi alanında işletmeciler için kestirimci bakım çözümleri ile hem operasyon hem de bakım maliyetlerini ciddi şekilde düşüreceğine inanıyoruz.”

ONYX InSight, işletme gideri maliyetlerini minimize ediyor, performansı artırıyor

Castrol ve Romax Technology'nin ortak girişimi olan ONYX InSight, rüzgar enerjisi endüstrisinde ve dönel ekipmanlı makinelere yönelik yatırımlar için uzun vadeli stratejik optimizasyon partneri görevi görüyor. Gelişmiş durum izleme ve kestirimci bakım yazılımı ve hizmetleri, rakipsiz mühendislik deneyimi ve uzmanlığıyla birleştiğinde, en önemli verileri tanımlamaya ve yorumlamaya imkan sunuyor. İşletmeler, platform sayesinde parçaların ömrünü doğru bir şekilde tahmin edebilirken, çalışma süresini artırabiliyor ve makinelerden daha çok verim alarak bakım döngülerinin optimize edilebilmesini sağlıyor. ONYX InSight, rüzgar türbini sahiplerine neyin, ne zaman ve nerede yanlış gittiği konusunda eksiksiz bakım hizmetleri yelpazesi sağlarken, uzun vadeli performansı yükseltmeye ve işletme gideri maliyetlerini minimize etmeye imkan tanıyor.

Bu haber toplam 2551 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim