• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Aksa Jeneratör Build Expo Fuarı’nda

Aksa Jeneratör Build Expo Fuarı’nda
Türkiye jeneratör sektörünün lideri Aksa; 28 - 30 Kasım tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bu yıl 6.'sı düzenlenen Uluslararası Yapı Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı Build Expo’ya katıldı.

Jeneratör sektörünün lideri Aksa, bu kez de Orta Asya’nın incisi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Uluslararası Yapı Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı Build Expo Fuarı’nda ürün ve hizmetleri ile yer aldı. 28 – 30 Kasım tarihleri arasında Uzexpocentre’da ziyaretçilere kapılarını açan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fuarda, Aksa yetkilileri, geliştirilmiş ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün yer aldığı stant fuarda büyük ilgi gördü.

İnşaat malzemeleri pazarının tekelleşmesine ve bir bütün olarak inşaat sektörünün gelişmesine büyük önem verilen Özbekistan’da gerçekleştirilen fuarda, her yıl yapı, inşaat ve enerji sektöründen önemli temsilcileri yer alıyor.

Katılımcılar, inşaat ve kaplama malzemelerinden yapıştırıcılara; elektrikli ürünlerden mobilya ve bağlantı parçalarına kadar farklı segmentteki birçok ürün ve hizmetleri karşılaştırmalı olarak inceleme ve tanıma fırsatını yakaladı.

Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “10 yılı aşkın bir süredir Özbekistan ile iş birliği içindeyiz. Özbekistan önemli alt yapı yatırımları gerçekleştiren bir ülke ve bu pazarda açtığımız yeni ofisimizle birlikte etki alanımızı müspet bir şekilde arttırmayı amaçlıyoruz.

Ülkemizi temsil ettiğimiz bu sektörü dünyaya tanıtmaya katıldığımız fuarlar ile devam ediyoruz. Bu tarz etkinliklerde yer almamız uluslararası pazarda diğer oyuncuları da görme ve sektörel yenilikleri yakalamamız açısından oldukça önemli. Kaliteli ürün ve hizmetlerimizle gelecekte farklı etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 8719 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim