• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Aksa, jeneratör eğitimlerine devam ediyor

Aksa, jeneratör eğitimlerine devam ediyor
Türkiye jeneratör sektörünün lideri Aksa, ‘Jeneratör Kullanımı’ eğitimlerinin üçüncüsünü Adana Seyhan Otel’de gerçekleştirdi.Aksa Jeneratör’ün uzman ekibi, jeneratör kullanımı hakkında bilgiler vererek 200 kişinin üzerinde interaktif bir eğitim gerçekleşt

Üç kıtadaki üretimiyle 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren, 5 kıtada faaliyet gösteren ve üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetleriyle yenilikçi çözümler sunarken farklı sektörlere verdiği eğitimlerle de sektörün standartlarını yükseltmeye devam ediyor.

 

Jeneratör sektöründeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Aksa Jeneratör, farklı sektörleri de yakından takip ederek ihtiyaçlara yönelik hizmetlerde çeşitlilik geliştiriyor. Aksa Jeneratör, ‘Jeneratör Kullanımı’ eğitimlerinin üçüncüsünü Adana Seyhan Otel’de 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Yoğun katılım gösterilen eğitimde katılımcılara jeneratörlerin kullanımı, jeneratör seçim kriterleri, yeni nesil jeneratörler, jeneratör uygulamaları ve jeneratör bakımı konularında sunum yapıldı.

 

Jeneratör kullanımının üzerinde duran Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, konuya ilişkin: “Ürünlerimizle ve verdiğimiz hizmetlerle sektörde de öncü olmaya devam ediyoruz. Daha önce İzmir ve Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz jeneratör kullanımı eğitimimizin üçüncüsünü Adana’da gerçekleştirdik. Bu eğitimlerle amacımız hem sektörümüzü tanıtmak hem de jeneratör kullanımının önemini anlatmak. Bu eğitimle katılımcılar ürünlerimizi tanırken doğru kullanmayı da öğreniyor” dedi.

 

AKSA Jeneratör Hakkında

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim