• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

AKSA, dünyanın en büyük jeneratör fuarına ev sahipliği yapıyor

AKSA, dünyanın en büyük jeneratör fuarına ev sahipliği yapıyor
ABD’nin Louisiana eyaletinde üretim tesisi bulunan Aksa, aynı eyalette bulunan New Orleans’ta 19-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen dünyanın en büyük jeneratör fuarı Power-Gen International’a ev sahibi olarak katılıyor.

Aksa Jeneratör Power-Gen International’ın son 10 yıldır üst üste ana sponsorları arasında yer alıyor. Bu yıl New Orleans Ernest N. Morial Convention Center’da düzenlenen ve dünyanın en büyük jeneratör fuarı Power-Gen International’a bu yıl da katılan Aksa Jeneratör, kendi şehrinde gerçekleşen fuara ev sahibi olarak damga vuruyor.

Her yıl ABD’nin farklı eyaletlerinden gerçekleşen fuar, 30 yıldan fazla bir süredir düzenleniyor. Birçok farklı sektörden şirketin iletişim ağının oluşmasına katkı sağlayan fuara Aksa Jeneratör sekiz yıldır sponsor oluyor ve kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetlerinin yanı sıra yenilikçi çözümlerini ziyaretçilere sunuyor. Bu yıl 19-21 Kasım tarihlerinde ABD’nin Louisiana eyaletinde düzenlenen fuar, 50’den fazla ülke ve 1000’e yakın şirket ve 20.000’e yakın ziyaretçiyi bir araya getirmesi planlanıyor.

Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya kadar 170 ülkeye satış yapan; Türkiye, Çin’in yanı sıra fuarın gerçekleştiği Louisiana eyaletinde üretim tesisi bulunan Aksa Jeneratör, dünyanın beş büyük üreticisi arasında yer alıyor. Ayrıca Aksa, ABD’de UL sertifikasıyla satış ilk Türk firması. Uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklarla global markasını büyüten Aksa, sektörün bir araya geldiği tüm platformlarda aktif olarak yer alıyor.

ABD’nin tercih edilen jeneratör markasıyız

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, bir Türk markası olarak ABD’de üretim ve satış yapan; bu zorlu pazarda tercih edilen marka olmayı başaran Aksa’nın, Power-Gen International’da Türk bayrağını dalgalandırdığı değerlendirmesinde bulundu.

Peker, şöyle devam etti: “Dünya jeneratör sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Power-Gen International’a uzun yıllardır katılım gösteriyoruz. Son 10 yıldır da ana sponsoru olarak fuara adım atan her kurum ve ziyaretçinin Aksa markasıyla karşılanmasını sağlıyoruz. 2019’da da yer aldığımız fuarın ilk gününde 139 adet 150 kw’lık ürün satışı gerçekleştirerek fuara olumlu bir başlangıç gerçekleştirdik. Türk ekonomisine büyük katkı sağlayan Aksa Jeneratör olarak 2012 yılında ABD jeneratör pazarına Louisiana eyaletinde üretim tesisi kurarak girdik. Ürettiğimiz ürünlerle ABD’de en çok tercih edilen jeneratör olduk ve 2019 yılında şirketimiz çift haneli büyüme kaydetti. Başarılarımızın devamı için aynı standartlarda üretim yapmaya devam ederken farklı sektörlerin fuarlarına katılım sağlayarak trendleri yakalama fırsatını elde ederek fırsata çevirmeye devam edeceğiz” dedi.

35 yıldır uzmanlık ve güvenin simgesi olan Aksa Jeneratör, ABD’deki üretim tesisinde ülkenin standartlarına tam uygunlukla üretim yapıyor. 2018 yılında Miami ofisinin de açılmasıyla Aksa Jeneratör, Güney Amerika pazarında daha aktif rol oynayarak jeneratör sektörüne yön veren marka olarak konumlanmaya devam ediyor.

1574252462_aksajenerat__r_powergen.jpg

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim