• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

"Shell Motorist" uygulamasına ödül

"Shell Motorist" uygulamasına ödül
Shell'in mobil uygulaması "Shell Motorist", Mobile Marketing Association (MMA) Smarties Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA Bölgesi) Ödülleri'nde Bronz ödülün sahibi oldu.


Shell'den yapılan açıklamaya göre, mobil pazarı genişletme, reklam verenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan MMA tarafından küresel çapta düzenlenen "MMA Smarties Ödülleri"nde, bu yıl EMEA Bölgesi'nde 8 farklı kategoride çok sayıda marka yarıştı.

Aralarında teknoloji sektörünün önde gelen markalarına ait uygulamaların da bulunduğu "Mobil Uygulama" kategorisinde Bronz ödülü, dünyanın önde gelen mobil uygulama tasarımcılarından MOBGEN tarafından tasarlanan "Shell Motorist" uygulaması kazandı.

Shell’in ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerini bilgilendiren ve güncel kampanyalardan faydalanmalarını kolaylaştıran Shell Motorist, şubat ayında yenilendi. App Store ile Play Store'dan tüm akıllı telefonlara indirilebilen uygulamanın indirilme sayısı 90 binden 200 bine ulaştı. aklaştı. Shell'in küresel çapta kullanıcıların hizmetine sunduğu uygulama, küresel bilgi birikiminin yerel pazarlara aktarılmasının bir örneğini oluşturuyor. Mobil uygulama, Türkiye'deki kullanıcılar için yerel içerik ve bilgilerle güncelleniyor.

 "Uygulama, sunduğumuz avantajları anlatmak için en etkili yol"

 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, dijital pazarlamanın artan önemiyle birlikte Shell Motorist uygulamasının bu anlamda önemli fırsatlar sunduğunu bildirdi. Yılmaz, şunları kaydetti:

"Dünyada perakende sektörü büyük bir hızla değişiyor. Biz bu değişimi sürekli takip ediyor ve müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Shell Motorist uygulaması da müşterilerimize özel sunduğumuz avantajları anlatmak için en etkili araçlardan biri. Tüm misafirlerimize en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için bu yıl hayata geçirdiğimiz 'Shell'e Hoş Geldiniz' müşteri deneyimi programı kapsamında Shell Motorist uygulamamız gibi başka projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Mobil uygulamamız üzerinden müşterilerimize özel teklifler sunduğumuz gibi onları, Türkiye'nin ve dünyanın güçlü markalarıyla yaptığımız iş birliklerinden de haberdar ediyoruz. Mobil uygulamamızın arkasındaki küresel gücümüz sayesinde en gelişmiş özellikleri her bir ülkenin yerel pazar koşullarına göre şekillendirerek, en kullanışlı özelliklerle müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz."

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim