• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Mitsubishi Electric WIN Automation’da yeni ürünlerini Sergiledi

Mitsubishi Electric WIN Automation’da yeni ürünlerini Sergiledi
Mitsubishi Electric, endüstriyel otomasyon uygulamalarındaki son teknolojilerin tanıtıldığı ‘WIN Eurasia Automation Fuarı’nda, ‘FR-F800 Yeni Nesil Entegre PLC Yüksek Seviyeli Frekans İnverteri’ ürününün lansmanını gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 17-20 Mart tarihleri arasında 23’üncüsü düzenlenen ‘WIN Eurasia Automation Fuarı’nda Mitsubishi Electric yeni nesil ürünlerini sergiledi. Şirket bu kapsamda, ‘FR-F800 Yeni Nesil Entegre PLC Yüksek Seviyeli Frekans İnverteri’nin lasmanını yaparken, bunun yanı sıra fuar çerçevesinde fabrika otomasyon çözümleri ve mekatronik CNC ürünlerini sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri’nin dünyada çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren fabrikalara hızlı entegrasyon, üretkenlik, esneklik ve verimlilik konusunda katma değer sağladığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

‘Mitsubishi Electric olarak, Türkiye’de de bu gücümüzü, hızla büyüyen Türk sanayisinin çağın gereklerine uygun üretim kabiliyeti kazanması, kalitede en üst seviyeye ulaşması ve küresel ölçekte çok daha kolay rekabet edilebilmesi için kullanıyoruz.

Büyük bir hızla gelişen Türk endüstrisinin ileri teknolojiyle donatılmış ve enerji verimli otomasyon çözümleri ihtiyacının artacağına inanıyoruz. Bu zorlu göreve adres olarak ise kendi teknolojimizi gösteriyoruz. En önemli otomasyon fuarlarından WIN Eurasia Automation’da, başta FR-F800 Yeni Nesil Entegre PLC Yüksek Seviyeli Frekans İnverteri ürünümüz olmak üzere yeni nesil fabrika otomasyon çözümlerimizi ve mekatronik CNC ürünlerimizi kullanıcılarımızla buluşturmaktan heyecan duyuyoruz.’

-‘Türkiye’ye yüksek kaliteli çözümler sunuyoruz’

Fabrika otomasyonu ürünlerini, dizayn, projelendirme, yazılım ve devreye alma çalışmalarındaki mühendislik becerileriyle birleştirerek Türkiye’ye yüksek kaliteli hizmet sunduklarını belirten Masahiro Fujisawa, ‘Faaliyet alanlarımız içinde önemli bir yer tutan altyapı projeleri kapsamında, İstanbul için hayati önem taşıyan Marmaray’ın ‘İstasyon Bilgi ve Yönetim Sistemi Projesi’ni gerçekleştirdik. Mitsubishi Electric’in Marmaray BC1 Boğaz Geçiş Projesi’ndeki hizmetleri, ileri teknoloji ürünü otomasyon ekipmanları, mühendislik ve tasarım, projelendirme, yazılım programlama, donanım montajı, devreye alma, eğitim ve servis desteğini kapsıyor.’ ifadelerini kullandı.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, fabrika otomasyonu içinde tüm prosesleri kapsayan çözümler üreten Mitsubishi Electric, fabrikaların çalışma verimliliğini ve çalışanların konforunu arttırmak için üstün teknolojisini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

Otomotiv, gıda, paketleme, metal ve plastik işleme makineleri gibi Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının bulunduğu alanlarda hizmet veren Mitsubishi Electric, birçok sanayinin üretim aşamasında kullanılan dijital fabrika ürünlerini, mekanik, elektronik ve yazılım hizmetleri bir arada mekatronik biçimde sunuyor.

WIN Eurasia Automation 2016 Fuarı’nda FR-F800 Yeni Nesil Entegre PLC Yüksek Seviyeli Frekans İnverteri ürününün lansmanını gerçekleştiren Mitsubishi Electric, fabrika otomasyonunda öne çıkan SCADA çözümü, IQR ve IQF ürünleri ile birlikte e-F@ctory konseptini, ileri robot teknolojilerini ve mekatronik CNC ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturdu.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim