• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Lufthansa, Skytrax tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Hava Yolu’ seçildi

Lufthansa, Skytrax tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Hava Yolu’ seçildi
Yaklaşık 20 milyon yolcunun katıldığı ankette dünyanın en iyi hava yolları belirlendi. Lufthansa Group Hava Yolları, toplamda 4 adet Skytrax ödülüne layık görüldü.

Lufthansa, 17 Temmuz 2018 tarihinde Londra’da Skytrax tarafından düzenlenen törende “Avrupa'nın En İyi Hava Yolu” ve “Batı Avrupa’nın En İyi Hava Yolu" seçildi.

Havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından yapılan araştırmaya dünya çapında 160'dan fazla ülkeden yaklaşık 20 milyon yolcu katıldı.

Dünyanın dört bir yanından ankete katılan yolcular, tercihini Alman taşıyıcıdan yana kullanarak Lufthansa'nın sunduğu hizmetleri onayladı. Lufthansa Group Premium Hava Yolları Ürün Yöneticisi ve Austrian Airlines Ticari Direktörü Andreas Otto, “Bize güvenerek oylarını veren müşterilerimize ve bağlılıkları ve müşteri odaklı hizmetlerinden ötürü tüm Lufthansa çalışanlarına teşekkür ederiz. Bu ödüle layık olmanın ve bu ünvanı kormanın zorluklarının farkındayız ve bunu müşterilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek için bir teşvik olarak görüyoruz” dedi. 

Törende Lufthansa Group Hava Yollarından Austrian Airlines da iki ödüle layık görüldü. Austrian Airlines çalışanları, ‘Avrupa’nın En İyi Personeli’ ödülünü alırken, hava yolu “En İyi Business Class İkramı" ödülünün de sahibi oldu.

Anket, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından gerçekleştirildi. Bu kapsamda kabin içi servisler ve havalimanlarındaki hava yolu hizmetleri değerlendirildi. Skytrax 1999 yılından bu yana her yıl bu anketi yürütmektedir. Detaylı bilgiye www.worldairlineawards.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 2136 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim