• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates'ten Çin atağı

Emirates'ten Çin atağı
Emirates Havayolu, Yinchuan ve Zhengzhou’ya gerçekleştireceği haftalık dört uçuş ile Çin’deki destinasyon sayısını 5’e çıkarıyor.

Emirates Havayolu, Yinchuan ve Zhengzhou’ya gerçekleştireceği haftalık dört uçuş ile Çin’deki destinasyon sayısını 5’e çıkarıyor. Emirates, Dubai üzerinden Yinchuan ve Zhengzhou’yu birçok yeni destinasyon ile birbirlerine bağlayarak, Çin'in orta ve batı bölgelerinde ticaret ve turizmin büyümesine yardımcı olmayı planlıyor.

Ningxia’nın başkenti olan Yinchuan, Sarı Nehir’in Batısında ve Helan Dağı'nın Doğu’sunda yer alıyor. Arap ülkeleri ve Çin'i birbirine bağlayan Yinchuan, Çin ve Ortadoğu arasında ekonomik ve ticari işbirliği sağlayan kültürel bir merkez olarak konumlanıyor.

Stratejik konumu ile Çin'in en büyük eğitim, teknoloji ve ekonomi merkezi olan Zhengzhou ise Çin’in merkezine ulaşım için çok önemli bir noktada yer alıyor.

Emirates Havayolu ve Grubu, Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı, Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Emirates, yeni stratejik destinasyonları ile Birleşik Arap Emirlikleri, Arap dünyası ve dünyanın geri kalanıyla olan Çin ticaret bağlantısının geliştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yeni uluslararası hava bağlantılarımız ile Çin’e iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için turizm ve ticaret olanakları yaratılmasına destek olacağımıza inanıyoruz. Afrika, Avrupa ve Orta Doğu ağımız ile Çin’in ticaret bağlantılarını geliştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Emirates’in Ortadoğu, Avrupa ve Afrika’da pek çok noktayla kesintisiz bağlantı sağlayacağı Yinchuan ve Zhengzhou uçuşları, 266 adet koltuk ve 14 ton kargo kapasitesi sunan üç sınıfta hizmet veren Boeing 777-200LR uçağı ile gerçekleşecek. Yolcular, Mandarin dilinde film ve müzik dahil olmak üzere, 2.000’e varan kanal seçeneği sunan ödüllü ice eğlence sisteminin keyfini çıkarabilecekler.

Emirates, Çin Ticaretini Destekliyor

Geniş ticaret ağı ve küresel bağlantıları aracılığıyla Orta Doğu'nun en büyük ithalat-ihracat merkezi olan Dubai’nin, ticaret yolu sayesinde dünya bağlantısına sahip olan Çin ile işbirliği, ekonomik ve ticari etkinliklerde karşılıklı fayda sağlıyor.

Dubai'yi ziyaret eden Çinli ziyaretçi sayısının 2014 yılında, yüzde 25 oranında artış göstermesi, Dubai’deki Çin bankaları ve işletmelerin giderek artması, 3,000'den fazla Çinli şirketin Dubai’de faaliyet göstermesi ve 200.000 Çinli’nin Dubai’de yaşaması da Çin ile aradaki bağın daha güçlü büyümesini sağlıyor.

2002 yılında başlayan Şanghay kargo hizmeti ile, Ortadoğu ve Çin arasındaki non-stop bağlantı kuran ilk havayolu olan Emirates, Çin ticareti ve yatırım ağı üzerindeki 65 ülkenin 30’una hizmet  vererek Çin’e desteğini sürdürüyor.

Bu haber toplam 3984 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim