• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Atlasglobal Kopenhag seferlerine başladı

Atlasglobal Kopenhag seferlerine başladı
Atlasglobal, yeni destinasyonu Kopenhag’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Atlasglobal, yeni destinasyonu Kopenhag’a ilk uçuşunu 24 Haziran tarihinde gerçekleştirdi. Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı. Kopenhag – İstanbul ilk seferi için ise Kopenhag Kastrup Havalimanı’nda Atlasglobal Yönetiminden Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın ve üst yönetimden yetkililerin katıldığı özel bir etkinlik düzenlendi. Havalimanı otoritesi, havacılık sektörü temsilcileri, basın mensupları ve ilk sefer yolcularının ağırlandığı davete özel Türk mutfağından ikramlar yapıldı.

Atlasglobal olarak uçuş ağlarına Avrupa’da Kopenhag gibi önemli bir destinasyonu katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, etkinlikte yaptığı konuşmada Atlasglobal’in ücretsiz ikram, online check-in, ücretsiz servis ve Uçan Şef gibi tam kapsamlı hizmetleri ve konforlu Business Class uçuşları hakkında bilgi verdi. Atlasglobal’in büyüme stratejisine vurgu yapan Özalçın; “Yeni açılan hatlarımızla uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’da Kopenhag başta olmak üzere Stockholm, Zürih, Hamburg, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya’da ise Çimkent ve Mahaçkale’yi  uçuş ağımıza ekledikten sonra toplam 50’ye yakın uçuş destinasyonuna ulaşmış olduk. Yurtdışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Her ay ortalama 2 yeni destinasyon açıyoruz. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Böylece Türkiye’nin batısındaki ülkeleri doğuya bağlıyoruz.” dedi.

Atlasglobal’in İstanbul – Kopenhag arası seferleri haftanın beş günü, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar, İstanbul’dan saat 10:25’te kalkarak 12:50’de Kopenhag’a varıyor; Kopenhag’dan ise saat 14:20’de kalkarak 18:30’da İstanbul’da oluyor. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 119 EUR’den başlıyor. Atlasglobal ile İstanbul Atatürk – Kopenhag Kastrup Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram ve Uçan Şef gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

Atlasglobal yolcuları Kopenhag’a İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden bağlantılı olarak Adana, Antalya, Bodrum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Trabzon, Konya, Bağdat, Bişkek, Çimkent, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis ve Kıbrıs’tan rahatça seyahat edebiliyor.

Atlasglobal, Business Class Yolcularını SkyTeam Lounge’ta Ağırlıyor...

Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, Business Class seyahatlerini daha da konforlu hale getirmek için yolcularını SkyTeam Lounge’da ağırlıyor.

7 gün/ 24 saat hizmet veren SkyTeam Lounge, Skyteam Üye Havayolları Elite Plus, First ve Business sınıfı yolcularının seyahat deneyimlerini zenginleştiriyor. 350 metrekare ve aynı anda 90 yolcu ağırlama kapasitesine sahip olan salonun çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; yemek bölümünde açık büfe yemek servisi ve bar; 70’den fazla elektrik güç kaynağı, dinlenme ve okuma bölümü ve ayrı bir TV odası bulunuyor. SkyTeam Lounge, Dış Hatlar Terminali, gidiş katı pasaport kontrolü sonrası, 223 numaralı uçuş kapısının yanında yer alıyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Kopenhag seferinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

atlas-001.jpgatlas2-001.jpg

Bu haber toplam 2612 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim