• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Atlasglobal, Business Class yolcularını SkyTeam Lounge’ta ağırlıyor

Atlasglobal, Business Class yolcularını SkyTeam Lounge’ta ağırlıyor
Atlasglobal Business Class yolcularını artık Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan SkyTeam Lounge’ta sunulan üstün hizmet kalitesinden faydalanabilecek.

 

Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, Business Class yolcularının seyahatlerini daha da konforlu hale getirmek için SkyTeam Lounge’ın özel hizmetlerinden yararlanacak.

Yeni işbirliğiyle yolcularına sundukları hizmetleri daha da üst standartlara taşıdıklarını belirten Atlasglobal Yer İşletme Başkanı Yüksel Atak; “Son 1 yıldır yurtdışında hız kesmeden büyüyoruz, her ay yeni hat açılışlarımız oluyor. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız çoğalıyor, bu da transit yolcu sayısını artırıyor. Büyüyen talep çerçevesinde biz de Business Class ürünümüzü sürekli geliştiriyor, hizmetlerimizin standartlarını artırmaya yönelik atılımlar yapmaya devam ediyoruz. SkyTeam Lounge kullanımı ile yolcularımızın seyahatlerini daha da özel hale getireceğiz. Tüm yurtdışı ve Kıbrıs Business Class yolcularımız bu özel hizmetten yararlanabilecek” dedi.

SkyTeam Lounge Hakkında

7 gün/ 24 saat hizmet veren SkyTeam Lounge, Skyteam Üye Havayolları Elite Plus, First ve Business sınıfı yolcularının seyahat deneyimlerini zenginleştiriyor. 350 metrekare ve aynı anda 90 yolcu ağırlama kapasitesine sahip olan salonun çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; yemek bölümünde açık büfe yemek servisi ve bar; 70’den fazla elektrik güç kaynağı, dinlenme ve okuma bölümü ve ayrı bir TV odası bulunuyor. SkyTeam Lounge, Dış Hatlar Terminali, gidiş katı pasaport kontrolü sonrası, 223 numaralı uçuş kapısının yanında yer alıyor.

Atlasglobal Business Class Hakkında

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, ayrıcalıklı bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor. 

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim