• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Atlasglobal yeni anlaşmayı duyurdu

Atlasglobal yeni anlaşmayı duyurdu
Atlasglobal, Air France ortak uçuş anlaşmasından sonra Air Serbia ile de işbirliğine giderek yeni bir ortak uçuş anlaşmasına imza attı.

Atlasglobal, Air France ortak uçuş anlaşmasından sonra Air Serbia ile de işbirliğine giderek yeni bir ortak uçuş anlaşmasına imza attı.

Anlaşma kapsamında, Atlasglobal yolcuları Belgrad’a her gün uçuş imkanı bulurken, Air Serbia yolcuları ise İstanbul ve ötesine Atlasglobal ayrıcalıklarıyla seyahat edecek.

Atlasglobal’in İstanbul – Belgrad Uçuşları 15 Mart’ta başlıyor.

Atlasglobal Avrupa’da büyüme stratejisini Air Serbia ile imzaladığı ortak uçuş anlaşması ile sürdürüyor. Günlük karşılıklı olarak gerçekleşecek İstanbul-Belgrad uçuşları 15 Mart 2017 tarihinden itibaren başlayacak.

Anlaşmaya ilişkin konuşan Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, “Atlasglobal olarak yurtdışında büyüme ve Türkiye’nin doğusuyla batısı arasında köprü oluşturma vizyonumuz çerçevesinde 35 ülkede 50’den fazla noktaya uçuş gerçekleştiren bir havayolu olduk. Yurtdışındaki büyümemize özellikle Rusya ve BDT bölgesinde hız kesmeden devam ediyoruz. Avrupa’daki büyümemiz ise ortak uçuş anlaşmalarıyla istikrarlı bir şekilde devam edecek.

Air Serbia ile yaptığımız ortak uçuş anlaşması ile uçuş ağımıza Belgrad’ı ekledik. Haftanın her günü karşılıklı olarak Belgrad’a uçuşlarımızı gerçekleştireceğiz. 2017 yılında Atlasglobal’in bir yandan organik büyümesini sektör ortalamasının üzerinde devam ettirmeye, diğer yandan da işbirlikleri ile destinasyon sayımızı global anlamda genişletmeye odaklanacağız.

Atlasglobal ile yaptıkları ortak uçuş anlaşmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Air Serbia CEO’su Dane Kondic ise “Türkiye ile olan bağlantımızı Atlasglobal ile sürdüreceğiz. Atlasglobal ortak uçuş anlaşmamız bulunan partnerlerimiz arasında önemli bir yere sahip olacak. Air Serbia olarak 127 uçuş noktamızla yolcularımıza yeni destinasyonlar eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2561 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim