• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Atlasglobal Beyrut uçuşlarına başladı

Atlasglobal Beyrut uçuşlarına başladı
Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal’in yeni uçuş noktası, "Ortadoğu’nun Paris’i" olarak anılan Beyrut oldu.

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal’in yeni uçuş noktası, "Ortadoğu’nun Paris’i" olarak anılan Beyrut oldu.  26 Haziran 2017 tarihinde başlayan İstanbul-Beyrut ve Adana- Beyrut uçuşları, İstanbul’dan haftada 4 gün, Adana’dan haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.

Atlasglobal, uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisi doğrultusunda bu kez rotasını Beyrut’a çevirdi. Atlasglobal yolcuları Ortadoğu’nun Paris’i olarak tanınan Beyrut’a hem İstanbul hem de Adana’dan gidiş – dönüş 199$’dan başlayan fiyatlarla uçuyor. Atlasglobal’in İstanbul - Beyrut uçuşları, haftanın Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma, Adana – Beyrut uçuşları ise Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleşiyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Beyrut’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Beyrut uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebilecek. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim