• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Emirates, Dubai'den Vietnam'a uçuyor

Emirates, Dubai'den Vietnam'a uçuyor
Emirates Havayolu, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Emirates, Dubai’den Hanoi’ye gerçekleştirdiği direkt uçuşlar ile artık Dubai’den ve Avrupa’nın diğer şehirlerinden Vietnam’a kesintisiz bağlantı sunuyor.

Emirates, 1 Temmuz itibari ile Dubai’den Vietnam’ın Hanoi şehrine başladığı direkt uçuşlar ile yolcularına bir başka kesintisiz bağlantı seçeneği daha sunuyor. Hanoi’ye giden yolcuların artık Yangon’da aktarma yapmayarak yolculuk süreleri yaklaşık 2 saat 30 dakika kısalıyor.

Emirates’in bu yeni hizmeti, Business Class’ta 42, Economy Class’ta 386 koltuk ile iki sınıfta hizmet veren ve 20 tona varan kargo kapasitesi olan Boeing 777-300ER uçağı ile gerçekleşiyor. Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi Hanoi’ye seyahat eden yolcular da Emirates’in Economy Class’ta 35, Business Class’ta 40 kilograma varan bagaj hakkından yararlanabiliyor.

Emirates, Dubai’den uygun ve kesintisiz bağlantı yapacak şekilde düzenlenen uçuş saatleri ile küresel ağında yer alan 84 ülkede 150’den fazla uçuş noktası için yolcularına pek çok farklı seçenek sunuyor.

Emirates ayrıca hava yolculuğunu yeniden tanımlama konusundaki vaadine uygun olarak, üreticiler ve tedarikçiler ile yakından çalışıyor. Yolcularına her açıdan mükemmel bir seyahat ayrıcalığı yaşatmak ödüllü uçak içi eğlence sistemi, endüstri lideri ice (Bilgi, İletişim ve Eğlence) ile, Vietnam’dan da içeriklerinden dâhil olduğu, tüm dünyadan 400’den fazla film ve 2,500’den fazla kanal seçeneği sunuyor. Emirates, seçkin Skytrax Havayolu Ödülleri 2017’de bir rekora imza atarak üst üste 13’üncü kez Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü’nü kazandı.

Emirates, TripAdvisor Travellers’ Choice® Ödülleri’nde ilk kez açılan havayolu kategorisinde de ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ seçilmişti. Büyük ödüle ek olarak Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin En İyi Büyük Havayolu, En İyi Ekonomi Sınıfı, En İyi First Class ve Dünyanın En İyi 10 Havayolu dallarında dört ödüle daha layık görüldü.

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim