• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Otomobil dünyasının ünlü ismi Jeremy Clarkson Emirates’in son reklam kampanyasında!

Otomobil dünyasının ünlü ismi Jeremy Clarkson Emirates’in son reklam kampanyasında!
Emirates yeni reklam kampanyasında, dünyaca ünlü Jeremy Clarkson’un mizah anlayışı ve Mercedes-Benz’den ilhamla tasarlanan Emirates’in yeni First Class süitleri ön plana çıkıyor

Emirates, oyunun kurallarını değiştiren yeni First Class özel suitleri için televizyon yıldızı ve sürücülük uzmanı Jeremy Clark ile yeni bir reklam kampanyasına başladı. Bu yeni reklam kampanyası, Emirates’in Dubai Air Show’daki First Class özel süitlerinin dünya çapındaki tanıtımından hemen sonra yayına girdi.

Clarkson’un mizahına ve sürücülükle olan yakın ilişkisine odaklanan reklam filmi; deri koltuklara, lüks detaylara, hafif aydınlatmaya, sofistike bir düz ekrana ve kontrol düğmelerine yakın plan çekimler ile başlıyor. Bu arada sıra dışı bir şekilde siyah smokin giyen Clarkson’un özelliklerini anlattığı ürünün yeni bir araba olduğu zannediliyor.

Bitiş sözleriyle birlikte, başının üzerinden geçen bir Emirates uçağına yakın çekim yapılıyor ve Clarkson’un bahsettiği aracın saatte 700 mil hızla seyahat eden ve hatta Emirates’in First Class yolcularına sunduğu “pijamalarla gelen” çağı olduğu ortaya çıkıyor.

Emirates’in yeni First Class özel suitleri hakkında yorum yapan Jeremy Clarkson; “Gerçekten Emirates’in bu yeni koltukları, şimdiye kadar kaldığım otellerin yarısından daha fazla konforlu” dedi.

Emirates Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Jeremy Clarkson, otomobil dünyasının en tanınan yüzlerinden biri. Otomobil gazeteciliği ve sunuculuğuna ek olarak Clarkson aynı zamanda mühendislikte, özellikle bu konudaki öncü ve yaratıcı işlerde de tutku sahibi. Clarkson’un özellikle Mercedes-Benz S-Class’tan ilham alan yeni First Class özel suitlerimizin kampanyası için mükemmel bir isim olacağını düşündük. Ürünün kendisi de bir kez daha uçak içi yolcu deneyimi çıtasını yükselterek yenilikçi bir oyun değiştirici oluyor”dedi.

Emirates’in yeni First Class özel suitleri sektörde bir ilke imza atarak tam bir kişisel alan sunacak şekilde kabin tavanına kadar uzanan sürgülü kapılara sahip. Yolcular, suitlerinin konforunu terk etmeden talepleri için kabin ekibini görüntülü arayabiliyor, ekip de yolcularını rahatsız etmeden özel bir pencereden servis yapabiliyor.

Tüm suitlerde pencere bulunurken orta koridordakilerin sanal pencerelerinden, harici kameralar sayesinde canlı yayın yapılıyor. Suitlerde bulunan 32-inç HD ekranlarda Emirates’in sunduğu 2,500 kanallı uçak içi eğlence sisteminin keyfi çıkarılabiliyor. Süitlerde çantalar için kişisel dolap ve özel vestiyer alanı, tek bir dokunuş ile kişiselleştirilebilen yumuşak aydınlatma ve ısı ayarlaması ve tüm diğer özelliklerin yanı sıra en muhteşem manzaralar için sanal pencereler bulunuyor. Maksimum rahatlık için lüks yumuşak deri koltuk, tamamen düz “yer çekimsiz” konuma veya daha birçok kişisel pozisyona getirilebiliyor.

Emirates’in yeni First Class özel suitleri Aralık ayı itibari ile havayolunun yeni Boeing 777-300ER uçağında hizmete girecek.

Yeni reklam metni şirket içinde yazıldı ve Emirates’in rock müzik grubu Queen’den efsanevi “Don’t stop me now” şarkısının eşlik ettiği, en son “İyi zamanların dünyası / World of good times” reklam kampanyasında başarılı iş birliği yaptığı ödüllü yönetmen Vaughan Arnell tarafından çekildi.

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 84 ülkede 156 destinasyona taşıyor. 266 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 83 milyar doların üzerinde 206 uçak siparişi bulunuyor.

Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim