• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Atlasglobal, Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatçıları listesine girdi

Atlasglobal, Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatçıları listesine girdi
Yolcularına sunduğu kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal, Skytrax başarısının ardından, TİM tarafından gerçekleştirilen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması” araştırmasında 9. sırada yer aldı.

Uluslararası ağını her geçen gün genişleterek ihracat rakamlarına değer katan Atlasglobal, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından da ödüllendirildi. Türk hizmet sektörünün geliştirilmesi ve potansiyelinin ortaya çıkarılması amacıyla bu yıl TİM tarafından ikinci kez düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı Firması” araştırmasında Atlasglobal, hem ülkenin hem de sektörünün lider firmaları arasında yer aldı. 

Atlasglobal’in 330 milyon dolarla 9. sırada yer aldığı listenin 15 Aralık’ta düzenlenen ödül töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Elektrik, Elektronik Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun yanı sıra Türkiye’nin önde gelen ihracatçı şirketlerinin üst düzey yetkililerimin katılımıyla düzenlendi. 500 Büyük Hizmet İhracatçısı töreninde Atlasglobal adına ödülü Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy aldı. 

EN PRESTİJLİ ÖDÜLLER 

Kazandıkları bu başarıyla ilgili açıklama yapan Murat Ersoy, kısa süre önce dünyanın en prestijli kurumlarından Skytrax’ten aldıkları 4 yıldızlı havayolu şirketi sertifikası ödülünün ardından şimdi de bu listede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Yer hizmetlerimizden kabin ekiplerimize kadar hepimiz Atlasglobal markasını en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Küresel tarifeli pazarlara yönelik hizmetlerimizle bu kadar önemli ödülleri kazanmak, uluslararası hava sahalarında ülkemizin konukseverliğini temsil etmek, bunun devamlılığını sağlamak bizim için bir gurur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu alandaki standartlarda en iyisi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 

Bu haber toplam 3072 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim