• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Yalıkavak Marina, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

Yalıkavak Marina, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor
Bodrum Yalıkavak’ın süper yat marinaları kategorisinde 2018 Gold Anchor (Altın Çıpa) ödülü sahibi marinası, 2018 sezonundan itibaren misafirlerini Yalıkavak Marina olarak ağırlayacak.

Bodrum Yalıkavak’ın süper yat marinaları kategorisinde 2018 Gold Anchor (Altın Çıpa) ödülü sahibi marinası, 2018 sezonundan itibaren misafirlerini Yalıkavak Marina olarak ağırlayacak.

Marinanın yaşadığı marka değişimini değerlendiren Yalıkavak Marina Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Anış, “Ege’nin serin sularını Akdeniz’in eşsiz doğası ile buluşturan Bodrum’un incisi Yalıkavak’ta doğan marinamız, artık özüne dönüyor. Marinamız bundan böyle içinde bulunduğumuz bu muhteşem koyumuzun ismiyle anılacak.” dedi.

Yeni markanın uzun süren detaylı bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade eden Anış, markanın hikayesini “Marinamızın yeni ismi ve tüm görsel özellikleri, Yalıkavak’ın kendine has motiflerinden yola çıkılarak hazırlandı. Koyumuzun sembolü olan yel değirmenlerimiz yeni logomuzda hayat bulurken, marina olarak daima ileri  gitmeye, hayatın sürekli değişen dinamizmini yakalamaya duyduğumuz arzunun da sembolü oluyor. Yel değirmelerinin formuna gizlenen “Yalıkavak” harfleri de, geleneksel Türk sanatının motifleriyle bütünleşiyor. Yeni logomuzun rengi de Ege’nin turkuaz sularının tonlarını taşıyor. Modernlik ve gelenekselliği zarif bir biçimde biraraya getiren yeni tasarım logomuz ve yeni adımızla, Yalıkavak koyunun kalbi olan eşsiz marinamıza gelecek tüm ziyaretçilerimizi sıcak Türk misafirperverliği ile ağırlamaya  hazırlanıyoruz.”  sözleriyle özetledi.

'It’s All About You- Burada Herşey Sizin İçin'

Yeni markasıyla yeni sezona hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanan Yalıkavak Marina, misafirlerini denizde ve karada birbirinden kaliteli etkinliklerle ağırlayacak. Yalıkavak Marina Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Anış, etkinliklerine ilişkin ipuçları da verdi: 

“Yalıkavak Marina olarak ziyaretçilerimize unutulmaz bir marina deneyimi yaşatmak üzere yeni mottomuzu ‘It’s All About You- Burada Herşey Sizin İçin’ olarak belirledik ve tüm çalışmalarımızda da bu temaya uygun hareket ediyoruz. Amacımız deniz tutkusunu yılın 12 ayı kesintisiz yaşatmak ve hali hazırda bunu yaşayanlara da alternatif etkinliklikler sunmak. Bu yıl karada ve denizde bir sürü farklı etkinliklere evsahipliği yapacağız. Türkiye’nin inovatif marinası olarak, etkinliklerimizi birçok önde gelen kuruluş ve markanın işbirliği ile gerçekleştiririyoruz. Barcelona’da gerçekleştirilen yat charter show’ların bir ayağını 3-6 Mayıs’ta marinamızda düzenleyeceğiz. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olmasına rağmen, show’umuz daha şimdiden Dünya Yatçılar ve Brokerlar Birliği resmi takvimine girdi. 20-25 Haziran’da Yacht Show Eurasia Fuarı’na evsahipliği yapacağız.  9-12 Ağustos tarihlerinde marinamızda sportif balıkçılık turnuvası gerçekleştirilecek ve 30 Ağustos’ta da Zafer Bayramı onuruna bir regattamız olacak. Gelenekselleşmesini hedeflediğimiz bu regatta ile yelken sporuna gönül verenlerin vazgeçilmez rotaları arasında yer almak amacındayız.

Ayrıca karada da ziyaretçilerimizi sevindirecek bir çok etkinliğe imza atmaya hazırlanıyoruz. Yoga severlere yönelik derslerimiz, konsept festivallerimiz ve canlı müzik etkinliklerimizle misafirlerimize unutamayacakları bir zaman geçirtme hedefindeyiz. Tüm bu çalışmalarımıza ek olarak Bodrum’da yaşayan ve tatillerinde Bodrum’u tercih eden canlı etkinlik severlere yönelik sürprizlerimiz de olacak.

Tüm bu çalışmalarımızın sonucu olarak Ege’nin güzel ve sakin doğasında eşsiz ve unutulmaz spor, eğlence, yemek ve alış veriş deneyimi için Yalıkavak Marinamız’a tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Dümeninizi Yalıkavak’a kırın ve bize kendinizi teslim edin. ‘Burada Herşey Sizin İçin... It’s All About You!..’ diyoruz” 

135 metre uzunluğa kadar 69 adet süperyatı ağırlama kapasitesi ve toplamda da 620 yat ağırlama kapasitesi ile eşsiz bir marina deneyimi sunan Yalıkavak Marina, dünyanın önde gelen 100’den farklı markasına ev sahipliği yapan alış veriş merkezi, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve AB normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayarak kişiye özel eşsiz bir marina deneyimi vaad ediyor.

Bu haber toplam 5131 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim