• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Mercedes, 72 pozisyon için eleman alacak

Mercedes, 72 pozisyon için eleman alacak
Mercedes Benz tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlarla beraber Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Mercedes Benz tarafından yayımlanan ilanlarla beraber şirket bünyesinde açık bulunan pozisyonlarda görevlendirmek üzere çok saıyda personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Yayımlanan ilanın başvuru şartlarına ve başvuru detaylarına yönelik olarak merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar...

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Otomobil eğitim uzmanı, Şehiriçi otobüs satış danışmanı, Kamyon kamu satış koordinatörü, İş güvenliği uzmanı, müşteri hizmetleri yedek parça nakliye sorumlusu, satış sonrası hizmet idari işler sorumlusu, malzeme planlama ve temin sorumlusu, dispozisyon ve lojistik sorumlusu,boya üretim mühendisi, üretim süreç planlama mühendisi, uyum sorumlusu kadrolarına personel alımı yapılacağı belirtildi.

HANGİ İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

Söz konusu ilan yayımlayan Mercedes Benz bünyesinde görevlendirilecek personellerin Türkiye genelinde alınacağı belirtilirken birçok farklı ilde bulunan temsilciliklerin kadrolarının açığının kapatılmasına yönelik olarak ilanların yayımlandığı belirtildi.

GENEL ŞARTLAR NELER?

Yayımlanan ilana göre başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında ise en az lise mezunu olmak, oto boya/kaporta mesleğinde ustalık/kalfalık belgesine sahip olmaları tercihen MEB onaylı Mesleki Yeterlilik Belgesi olması, vardiyalı çalışabilecek olması, ekip çalışmalarına yaktın olması şartlarının yanı sıra; adayların çok iyi derecede ingilizce biliyor olması, iletişim becerileri yüksek seviyede olmalı, takım çalışmalarına ayak uydurabilecek olması, statejik düşünme yeteneği olan, yaratıcı olabilen ve seyahet engeli bulunmayan adayların olması gerekmekte.

Bu haber toplam 3581 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim