• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

CW Enerji'den öğrencilere destek

CW Enerji'den öğrencilere destek
CW Enerji tarafından Ankara'daki Gölbaşı Hacılar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine forma ve spor malzemesi desteği sağlandığı bildirildi.

CW Enerji tarafından Ankara'daki Gölbaşı Hacılar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine forma ve spor malzemesi desteği sağlandığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, futbol, basketbol, voleybol, dart, topaç çevirme, aşık atma ve körebe gibi oyun ve spor dallarında başarı elde eden öğrencilere müsabakalarda kullanılmak üzere baskılı forma ve spor malzemesi verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitime destek verdiklerini belirterek, "Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ün dediği gibi, 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.' Bu sözden ilham alarak, yeni nesillerimizin sporla daha çok iç içe olması ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için imkanları kısıtlı okullarımıza sponsor olarak forma ve spor malzemesi temini başta olmak üzere destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Ankara'daki Gölbaşı Hacılar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine forma ve spor malzemesi desteği sağladık." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı'ndaki Hacılar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Kaya da okullarının köy okulu olmasına rağmen Ankara genelinde oyun ve bazı spor dallarında önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek, "CW Enerji'nin, öğrencilerimizin sosyal yaşamına ve eğitim kalitesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen bu güzel sosyal sorumluluk projesine vermiş olduğu maddi, manevi desteğin önemi bizim için gerçekten oldukça büyüktür ve örnek teşkil etmesi gereken bir çalışmadır. " değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 6953 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim