• BIST 9710.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Petrol Ofisi ve Migros'tan "7/24 açık MigrosJet" konsepti

Petrol Ofisi ve Migros'tan "7/24 açık MigrosJet" konsepti
OMV Petrol Ofisi ve Migros, oluşturdukları ortak iş konsepti "7/24 açık MigrosJet" i yaygınlaştırmayı hedefliyor.
Migros ve OMV Petrol Ofisi'nin yaptığı açıklamaya göre, tüketicilerin yol üzerinde alışverişlerini de hızlıca yapma tercihleri kapsamında hayata geçen bu konsept, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Manisa ve Adana’da 29 mağazaya ulaştı.
 
Petrol Ofisi istasyonları içerisinde yer alan MigrosJet’lerin sayısının iki yıl içerisinde 150’ye ulaşması hedefleniyor.
 
Petrol Ofisi ve Migros bu iş birliği kapsamında ayrıca sadakat kart programlarını da ortak çalıştırmaya başladı. Money Club ve Positive Card’ın ortak çalışması ile artık Money puanlar Petrol Ofisi istasyonlarındaki yakıt alımlarında da kullanılabiliyor. 
 
Money Club Kart ile Positive Card’ın birleşmesinin ardından başlayan ilk kampanya kapsamında, 19 Kasım 2014 tarihine kadar hem anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 100 lira ve üzeri yakıt (akaryakıt veya otogaz) alan, hem de Migros, Tansaş, Macrocenter mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten tek seferde 100 lira ve üzeri alışveriş yapanlar 20 lira değerinde puan kazanacak.
 
Bu işlemleri birer kez daha gerçekleştirenler ise ilave 30 liralık puan daha kazanacak olup, toplamda 50 liralık ödüle ulaşabilecek.  
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort, Migros olarak 4 kuşak boyunca yatırımlarını müşterin beklentisinden yola çıkarak gerçekleştirdiklerini belirtti. Nerede hizmet bekliyorsa, orada ihtiyaçları karşılamak için çalıştıklarını anlatan Tort,  60 yılda müşterilerin bakışı ve desteğiyle hep yenilendiklerini ifade etti.
 
 Tort, yeni nesil perakende ile gelecek 60 yıla doğru yol aldıklarını belirterek, "7/24 MigrosJet’ler" in Migros tarafından yaratılmış Türkiye’nin ilk süpermarket formatı olduğunu bildirdi.
 
 Giderek hızlanan yaşamda, müşterilerin ihtiyaçlarını en kaliteli ve en hızlı şekilde karşılamayı amaçladıklarını aktaran Tort, bu amacı gerçekleştirmek için de mağazaları onların yaşam alanlarına kurduklarını böylece sabah en erken saatte ya da gecenin herhangi bir zaman diliminde otomobiline yakıt almak üzere gelen müşterilerin Petrol Ofisi istasyonundan;  evinin ihtiyaçlarını da en uygun Migros fiyatlarıyla karşılayabileceğini kaydetti.
 
 
migros-petrol-ofisi-ile-isbirligi-imzaladi.jpg
 
 
 
-"Tüketicilerimize zaman kazandırıyor ve kolaylık sağlıyoruz"
 
 
 
OMV Petrol Ofisi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri ise Petrol Ofisi’nin tüketiciye zaman kazandıracak ve kolaylık sağlayacak hizmetleri ve ürün çeşitlerini sunma stratejisi çerçevesinde, bu iş birliğine imza attıklarını belirtti.
 
Petrol Ofisi olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını tespit ederek onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Azeri, şunları kaydetti:
 
"Migros ile yaptığımız iş birliği kapsamında Petrol Ofisi istasyonları içerisinde hizmete açılan MigrosJet’ler ile istasyonlarımıza gelen müşterilerimizin alışverişe gitmek için ayrı bir zaman harcamalarına gerek kalmayacak. Bundan böyle tüketiciler günlük market ihtiyaçlarını Migros’un sunduğu geniş ürün gamı, hizmet ve kalite standardıyla Petrol Ofisi istasyonlarında, tek bir noktada karşılayabilecekler."
Bu haber toplam 4453 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim