• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Shell&Turcas’ın yeni distribütörü Özgün oldu

Shell&Turcas’ın yeni distribütörü Özgün oldu
Türkiye madeni yağlar pazarının dokuz yıldır lideri olan Shell & Turcas, dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor. Shell & Turcas’ın Ankara ve çevresindeki yeni madeni yağlar distribütörü Özgün A.Ş. oldu.

Türkiye madeni yağlar pazarının dokuz yıldır lideri olan Shell & Turcas’ın Ankara, Afyon,Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerindeki yeni madeni yağlar distribütörü Özgün A.Ş. oldu. İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki 27 şehirde hızlı tüketim ürünleri satış ve dağıtım faaliyetlerini sürdüren Özgün A.Ş. Ocak 2016 itibariyle madeni yağ sektöründe dağıtım ve pazarlama faaliyetlerine ilk kez bu iş birliği ile başlıyor. Şirket, bugüne kadar hızlı tüketim ürünleri distribütörlüğü ile elde ettiği dağıtım ve pazarlama tecrübesini, Shell &Turcas ile işbirliği yaparak madeni yağlar alanında da geliştirmeyi hedefliyor.

İki şirket arasındaki işbirliğine ilişkin olarak 17 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştirilen törene Özgün A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özdoğan, Satış Direktörü Mustafa Özdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Avcı, Shell Madeni Yağlar Güney Avrupa ve Afrika Genel Müdürü Erol Asiyo, Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, Distribütör Kanalı Satış Müdürü Sinan Küçük ve beraberindeki pazarlama ve satış yöneticileri katıldı. Özgün A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özdoğan, Shell & Turcas’ın yeni madeni yağlar distribütörü oldukları için olumlu duygularını belirterek, “Karşılıklı olarak hayırlı ve başarılı bir işbirliği olacağına inanıyoruz” dedi.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak ise Özgün A.Ş. ile kurulan işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Özgün A.Ş.’nin hem hızlı tüketim sektöründe hem de bölgedeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, Shell Madeni Yağlar distribütörlüğünde hiç şüphe yok ki iki tarafa da değer katacak. Çok kısa sürede birlikte başarılı faaliyetler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Türkiye’ye özgü, Shell’e Özgün olacak.” dedi.

Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişi olan Özdoğan, Gündoğdu ve Avcı ailelerinin ortaklığı ile Procter & Gamble firmasının resmi distribütörü olarak 1995 yılında Ankara'da kurulan Özgün A.Ş., bugüne kadar faaliyet gösterdiği ve göstermeye devam edeceği hızlı tüketim ürünleri distribütörlüğü tecrübesini madeni yağlar alanında da kullanacak.

shell-turcas-ozgun.jpgshell-turcas-ozgun-1.jpg

Bu haber toplam 3538 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim