• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Zorlu enerjiye ''Altın Voltaj' ödülü!

Zorlu enerjiye ''Altın Voltaj' ödülü!
Zorlu Enerji, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı destekli 6.Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenen"Altın Voltaj" ödülüne layık görüldü.

Zorlu Enerji'nin sürdürülebilirlik yaklaşımı ve sosyal sorumluluk projelerine yönelik olarak verilen ödül, ISTRADE 2016 Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi'nde düzenlenen gala yemeğinde takdim edildi.

Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde her yıl düzenlenen eneri ödülleri sahiplerini buldu. Enerji sektörünün önde gelen kurum ve şirket temsilcilerinin katıldığı ve Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde düzenlenen Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi ISTRADE 2016'da Zorlu Enerji, "Altın Voltaj" ödülünün sahibi oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) kamu ve özel sektör işbirliğiyle düzenlediği zirvede, elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG sektörlerinden yerli ve yabancı çok sayıda şirketi buluşturan zirvede, Altın Vana, Altın Varil ve Altın Tüp de dahil olmak üzere dört farklı dalda ödüller verildi.

31 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen zirvenin ilk günü akşamı düzenlenen törende takdim edilen ödüllerle hem şirketlerin kurumsal sorumluluk bilinci, hem de sektördeki başarılarının takdir edilmesi amaçlanıyor.

"KSS projelerimiz sürdürülebilirlik stratejimizin bir yansıması"

Zorlu Enerji'nin, iki yıl üst üste aynı ödüle layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, "Çevreye ve insana saygıyı iş yapış şeklimizin temel değerleri arasında olduğunu vurgulamak isterim. 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğimiz enerji sektöründe kararlılıkla uyguladığımız sürdürülebilirlik stratejisini kurumsal sosyal sorumluluk projelerimize yansıtıyoruz. Bu kapsamdaki uygulamalarımızı takdir eden Altın Voltaj ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluğumu ifade etmek isterim. Çevreyle uyumlu, güvenli, kaliteli ve sürdürülebilir enerjiyi üretmek için değer yaratmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Zirvenin ikinci gününde düzenlenen "Enerji Yatırımları ve Finansmanı" başlıklı oturumda ise Zorlu Enerji Mali İşler Direktörü Elif Yener, yenilenebilir enerji yatırımları finansmanında yaşanan risk ve fırsatlara ilişkin bir konuşma yaptı.

Bu haber toplam 2547 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim