• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Sürat Kargo ilk çeyrekte yüzde 25 büyüdü

Sürat Kargo ilk çeyrekte yüzde 25 büyüdü
Sürat Kargo 2016’nın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyüdü. Sürat Kargo, teknolojik alt yapı yatırımları ve yeni yapılanmasıyla Türkiye’nin lider kargo firması olmayı hedefliyor.

​Kargo sektöründe yeni yapılanmasıyla birlikte hızla büyüyerek dikkatleri üzerine çeken Sürat Kargo, yakaladığı ivmeyi 2016’da da devam ettirerek ilk çeyrekte yüzde 25 büyüdü.  

Sürat Kargo yenilenen başarı ve istikrar odaklı yönetim anlayışıyla, cirosunda ve yeni müşteri sayısında başarılı sonuçlar elde etmeyi başaran Sürat Kargo, Türkiye genelinde müşterilerine eksiksiz hizmet sunabilmek için teknolojik yatırımlar gerçekleştirdi. Yeni kurulan ölçülebilir Çağrı Merkezi ekibi ile tüm kanallardan Sürat Kargo’ya ulaşılmasını sağlayarak müşterileri için “Açık Kapı” politikasını benimsedi.

Bölgesel saha ziyaretleri ile çalışanlarıyla buluşan Sürat Kargo, izlenebilir ve ölçümlenebilir raporların üretilmeye başlanmasının yanı sıra yenilenen organizasyon yapısı ve departmanlarla birlikte bütüncül hizmet anlayışıyla kurum içinde sağlıklı bir iletişim kurmayı başardı. ‘Sürat Kargolu Gücünü Keşfediyor’ toplantılarıyla çalışanlarının motivasyonunu da en üst seviyede tutan Sürat Kargo’nun hedefi ise; çalışanlarıyla birlikte Türkiye’nin lider kargo firması olmak.

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş; “Taşımacılık sektöründe lider olma hedefiyle önümüzdeki süreçte de ekip olarak var gücümüzle çalışacağız. Başarı odaklı yönetim anlayışımız, kısa sürede ciro artışı ve yeni müşteri olarak geri dönmeye başladı.  Bu azim ve kararlılık, inanç ve takım olmanın bilinci ile Sürat Kargo’yu sektörün lideri olma hedefine hep birlikte ulaştıracağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim