• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Mutlular Grup, TürkTraktör'ü seçti

Mutlular Grup, TürkTraktör'ü seçti
Mutlular Şirketler Grubu, enerji sektörüne 100 milyon dolarlık yatırım yapmak için düğmeye bastı ve makine parkını büyütürken TürkTraktör’ü iş ortağı olarak seçti.

TürkTraktör, bugüne kadar gerçekleştirdiği toplam 5 ayrı satış anlaşmasıyla Mutlular Şirketler Grubu’na tam 32 Traktör, 11 Telehandler, 10 Yuvarlak Balya Makinesi ve 2 adet de Biçerdöver temin etti.

Balıkesir, 20 Eylül 2016 – Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, toplu satışlardaki gücünü artırarak sürdürüyor. TürkTraktör; kamu hariç tek seferdeki en büyük toplu satınalma anlaşmasını Mutlular Şirketler Grubu ile gerçekleştirdi.

Balıkesir Gönenli şirket ile bugüne kadar toplam 5 filo satış anlaşması yapan TürkTraktör; bu anlaşmalarla Mutlular Şirketler Grup’un makine parkına toplamda 55 olmak üzere 32 Traktör, 11 Telehandler, 10 Yuvarlak Balya Makinesi ve 2 adet de Biçerdöver kazandırdı.

Bu satın almalarla Mutlular Şirketler Grubu, hem traktör hem de iş makinesi ve tarım ekipman adetleri bakımından yılın en büyük toplu satın almalarına da imzasını atmış oldu.

Filo teslimat töreninde bir konuşma yapan TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir şunları söyledi: “Yılın başından bu yana, satış ve bayi ağımızın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla özellikle filo dediğimiz toplu makine satışlarında ciddi anlaşmalara imza atmaktayız. Kamu tarafında Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ), Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl toplu satış yaptığımız kurumlar arasında bulunuyor.

Türkiye’nin en büyük çeltik üreticilerinden olan Mutlular Şirketler Grubu ile bu yılın hemen başında ilk büyük toplu satış anlaşmamızı yapmıştık. Yıl boyunca da kendileriyle yeni filo satış anlaşmalarına imza atmayı sürdürdük. Toplam gerçekleştirdiğimiz 5 filo satış anlaşması sonucunda Mutlular Çeltik’in makina pakına toplam 55 araç kattık. Yapılan bu anlaşmalarla Mutlular Şirketler Grubu traktör, iş makinesi ve tarım ekipman adetleri bakımından en büyük satın almalarını gerçekleştirdi. Kendilerine bizlere duydukları güven için ayrıca teşekkür ediyoruz.”

İrfan Özdemir, en yeni teknolojiyle donatılmış, çiftçilerinin ihtiyaç ve talepleri kapsamında geliştirilen traktör ile ekipmanlar ve alanının en iyisi olarak farklı işlerde güç ve performans sunan iş makineleriyle kamu ve özel tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Özdemir “Kuşkusuz ki ürünlerimizin kalitesi ve gücü en önemli tercih edilme nedenlerimiz. Ancak , Türkiye’nin her yanına dağılmış uzman ekiplerimizle satış öncesi, sırası ve sonrasında sunduğumuz tamamlayıcı hizmetlerimizle, markamıza olan sadakati güçlendirerek artırmayı sürdürüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2529 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim