• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Case, KOMATEK 2017'de yerini aldı

Case, KOMATEK 2017'de yerini aldı
TürkTraktör markası Case "15. Uluslararası İş ve İnşaat Makine Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı- KOMATEK 2017"de yerini aldı.

TürkTraktör markası Case "15.Uluslararası İş ve İnşaat Makine Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı- KOMATEK 2017"de yerini aldı.

TürkTraktör'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kuruluşunun 175'inci yılını kutlayan ve dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran Case, çok çeşitli ürün yelpazesiyle 3-7 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenen "15.Uluslararası İş ve İnşaat Makine Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı- KOMATEK 2017"de yerini aldı.

Verilen bilgiye göre, Case'in standında sergilediği "Lastikli Yükleyiciler", "Paletli Ekskavatörler", "Kazıcı Yükleyiciler", "Teleskopik Yükleyiciler", "Mini Ekskavatörler" ve "Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler" katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir fuarın kendileri için önemini belirterek, "Case, köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda. Yenilikçi uygulamalarımız ve gelişmiş teknoloji kullanımı olan ürünlerimizle bizi biz yapan sadece uzman makine sağlamamız değil, ürünümüzle bin ya da 10 bin saat yaptıktan sonra da müşterimizin yanında olmaktır." ifadelerini kullandı.

Satış sonrası hizmetler kapsamında yürütülen 2 kampanyaya ilişkin bilgi veren Özdemir, 15 Nisan-30 Haziran'da TürkTraktör Ankara, İstanbul ve İzmir'deki şubelerinde geçerli kampanya kapsamında tek seferde toplam 40 bin lira ve üzeri servis işlemlerinde kullanıcıların makinelerinin nakliye bedellerini karşıladıklarını, tanışma kampanyası kapsamında ise yine aynı şubelerden ilk defa servis hizmeti alan müşterilere, yaptıracakları ilk işlemde yüzde 15 yedek parça ve yüzde 25 işçilik indirimi ve ücretsiz Check Up desteği de sunduklarını aktardı.

İrfan Özdemir pazardaki tek geri alım anlaşmalı kazıcı yükleyici teklifini de sunduklarını bildirerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"2017 sonuna kadar alınacak kazıcı yükleyiciler için 24 veya 36 ay sonrası için geri alım anlaşması yapıyor ve makinelerin ikinci el müşterisi de oluyoruz. Case'in garanti standardı da yüksek. Ürünlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak garanti koşullarımızı bir süre önce, 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdik.

Ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça anlamındaki tüm gereksinimlerini geniş yetkili servis ve yedek parça ağımız ile en iyi şekilde karşılıyoruz. Buna ek olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en şekilde hızlı cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına 444 56 41 numaralı çağrı merkezimizle kendilerine 7/24 sadece bir telefon uzaklıktayız."

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim