• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Michelin Solutions ile Orkun Lojistik iş birliği yapacak

Michelin Solutions ile Orkun Lojistik iş birliği yapacak
Michelin ve Orkun Lojistik, Michelin Solutions kapsamında iş birliği yapacak.

Lastik üreticisi Michelin, lojistik şirketi Orkun Lojistik ile filo çözümleri iş birliği anlaşması imzaladı.

Michelin'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de sunduğu hizmetlerin yanı sıra Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulunan tesisleri ve 800 araçlık filosu ile lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Orkun, yeni iş birliği sayesinde Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak.

Filoların elverişliliğini optimize edip, operasyonel maliyetlerini düşürerek işletmelerin lastik yönetimini kolaylaştıran Michelin Solutions sayesinde kendisi için özel olarak hazırlanmış lastik yönetimiyle filosundaki araçların lastiklerinin bakımını ve tam güvenliği sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Ticari Direktörü Sertan Akçagöz, Avrupa’da 80 yıldır, 20 ülkede sürdürdükleri Michelin Solutions hizmetlerini Türkiye’de lojistik sektörüne yön veren lider şirketlerden Orkun Lojistik ile sürdürüyor olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Yapılan anlaşma kapsamında Orkun Lojistik’e 360 derece hizmet vereceğiz. Eminim ki Michelin’in teknolojik ve yenilikçi duruşu iş birliğimiz süresince çok büyük avantajlar sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Orkun Lojistik Genel Müdürü Yavuz Karadeniz ise Orkun Lojistik olarak, kara, hava ve deniz nakliyesi, proje taşımacılığı, depolama ve lojistik alanlarında 1986 yılından bu yana hizmet vermeye devam ettiklerini ifade ederek, "Bizim için müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken verimliliğimizi korumak çok büyük bir öncelik. Bu anlamda Michelin ile birbirimize karşılıklı fayda sağlayacağımıza inanıyor, uzun süreli işbirliğimizin daha kaliteli hizmet için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile yaptığımız iş birliğimizin bütün sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Michelin Solutions Ülke Satış Müdürü Ali Yalçın da şunları kaydetti:

"Anlaşma kapsamında Orkun Lojistik, her türlü kullanım şartlarına uygun lastiklerimiz ve düzenli denetim, yol yardımı gibi hizmetlerimiz sayesinde güvenle seyahat etmeye devam edecek. Orkun filosu için oluşturulan özel Michelin Solutions ekibi, her gün operasyonel mükemmellik sunarak, filonun işlerini kolaylaştırıcak ve filo kaynaklarını optimize ederek, operasyonel maliyetleri düşürmenin yanı sıra tam güvenlik sağlayacak. Yakıt tasarrufu için tasarlanan lastikler sayesinde, en çevreci çözümleri de sunuyoruz. Böylece Orkun Lojistik, karbondioksit emisyonunu minimuma indirecek."

Bu haber toplam 5746 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim