• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Kordsa, İnovalig Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı

Kordsa, İnovalig Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı
Kordsa, Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında gerçekleşen İnovalig Ödülleri'nde İnovasyon Stratejisi kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Sabancı Holding iştiraki Kordsa, Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında gerçekleşen İnovalig Ödülleri'nde İnovasyon Stratejisi kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamada, Kordsa Üst Yöneticisi (CEO) Ali Çalışkan ödülü, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi'den aldı.

Kordsa, etkinlik kapsamında yaptığı sunumla Ar-Ge ve inovasyon alanında geçmişten günümüze başarılarını aktardı ve gelecek hedeflerini paylaştı.

Kordsa Üst Yöneticisi (CEO) Ali Çalışkan, Ar-Ge ve inovasyonun bizim işe bakışımızın temelini oluşturuyor. Bu yaklaşım sayesindedir ki, bugün aldığımız birçok ödülle İnovasyon Lideri unvanımızı pekiştirdik. 2017 senesi de önceki yıllar gibi hem yurt içinde hem de global anlamda liderliğimizin aldığımız ödüllerle perçinlediği bir yıl oldu. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi'ye ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'ye bizi bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ederim. Kordsa olarak bugün, Türkiye, Amerika, Brezilya, Tayland, Endonezya olmak üzere toplam 5 ülkedeki 8 üretim tesisimizde 4 bine yakın çalışanımızın bu başarıda imzası bulunuyor. Kordsa ailesi olarak hep birlikte hayatı güçlendirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kordsa İş ve Pazar Geliştirme Direktörü ve İnşaat Güçlendirme İş Birimi Lideri Murat Oğuz Arcan ise Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında Kordsa’nın Ar-Ge ve inovasyon başarılarını anlatan bir sunum yaptı.

44 yıl önce İzmit’te başlayan yolculuğun bugün Amerika'dan Asya Pasifik'e kadar geniş bir coğrafyada sürdüğünü kaydeden Arcan, Kordsa'nın global başarılarının temelinde inovasyonun olduğuna dikkati çekti.

Arcan, Kordsa'nın ürün, proses, ekipman ve iş modelinde öncü inovatif çalışmalara imza attığını belirtti.

Bu haber toplam 4652 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim