• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

“2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri” sahiplerini buldu

“2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri” sahiplerini buldu
Türkiye'nin önde gelen bankacılarını ve şirketlerini bir araya getiren ödül törenine toplam 200 yönetici, kurumsal müşterileriyle katıldı.

Türk sermaye piyasaları ile finans sektörünün en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen "2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri" bu yıl dördüncü kez verildi.

GFC Media Group'tan yapılan açıklamaya göre, Türk sermaye piyasaları ile finans sektörünün en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen "2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri", GFC Media Group'un ev sahipliğinde bu yıl dördüncü kez verildi

Türkiye'nin önde gelen bankacılarını ve şirketlerini bir araya getiren ödül törenine toplam 200 yönetici, kurumsal müşterileriyle katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GFC Media Group’un Türkiye Kıdemli Satış Müdürü Elvan Cosgun, geçen yıl sektörün önemli başarılar elde ettiğini belirterek, "Bu ödüller Türk bankacılık sektörünün gücünü ve canlılığını yansıtması ve olağanüstü başarılarının takdir edilmesi açısından önemli bir fırsat." ifadelerini kullandı.

Düzenlenen törende, Rönesans Sağlık Yatırım "Yılın Proje Finansmanı Anlaşması" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Şirket bu ödüle, 288 milyon avro tutarındaki Türkiye'de yapılan ilk proje bonosu ihracıyla, çift-dilim Kamu Özel İşbirliği Projesi bono finansmanı sunduğu Elazığ PPP Projesi ile layık görüldü. 

Gecede İş Bankası, yerel sermaye piyasalarında ilk Basel III uyumlu 2. seviye Yurt içi Değişken Faizli İhracıyla "Yılın Finans Kurumu Anlaşması" kategorisinde ödül aldı. 1 milyar lira Basel III uyumlu 2. seviye İç Borçlanma Bonosu ile Türkiye iç piyasalarında 2. seviye Basel III uyumlu enstrüman ihraç eden üçüncü kredi kuruluşu haline gelen Halkbank'da "Yılın Yerel Bono Anlaşması" ödülünü kazandı. 

Turkcell'in Türkiye'de ilk banka dışı teminat olarak (ABS) ihraç ettiği 100 milyon lira tutarındaki “Varlığa dayalı menkul kıymet (VDMK) ihracı” ise şirkete "Yılın Yapılandırılmış Finansman Anlaşması" ödülünü kazandırdı. "Yılın Uluslararası Bono Anlaşması" kategorisinde verilen ödül de, 500 milyon dolar tutarında üst düzey teminatsız tahvil ihracı gerçekleştiren Coca-Cola İçecek’in oldu. 

Bu haber toplam 3790 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim