• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

DHL Freight, Manisa’daki yeni deposunun açılışını kutladı

DHL Freight, Manisa’daki  yeni deposunun açılışını kutladı
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 38 bin metrekarelik yeni depoda depolama ve katma değerli lojistik hizmetler sunuluyor.

Avrupa’daki karayolu taşımacılığı hizmetlerinin önde gelen tedarikçilerinden olan DHL Freight, 5 Temmuz 2018 Perşembe günü Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan yeni deposunun büyük açılışını gerçekleştirdi. Milyon Euro’luk yatırım yapılan yeni depo Türkiye’nin büyüyen ekonomisi ve lojistik sektörüne paralel, artan müşteri talebine yanıt verebilmek için inşa edildi. Deponun işletmesi için DHL Freight yeni istihdam fırsatları sağladı.

“Yeni depomuzu Manisa’da faaliyete geçirmekten son derece heyecan duyuyoruz” şeklinde konuşan DHL Freight CEO’su Uwe Brinks, “Müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılamak ve lojistik hatlar söz konusu olunca Türkiye’nin coğrafi konumunun avantajından yararlanmak için kendi lojistik ağımız kapsamında önemli bir yatırımı hayata geçirdik.” dedi.

DHL Feight’ın müşterilerden gelen depolama hizmetleri taleplerini karşılaşmak için Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa ettiği yeni deposunun açılışı, DHL Freight CEO’su Uwe Brinks ve DHL Freight Türkiye Genel Müdürü Hasan Kavcı tarafından gerçekleştirildi. Yatırım, karayolu taşımacılığında tartışmasız pazar ve kalite lideri olma hedefiyle DHL Freight’ın, FREIGHT 2020 stratejisinin bir parçası olarak hayata geçirildi. Bu hedefe ulaşmak için DHL Freight, 32 ülkedeki 200 terminalinden oluşan ağına yatırım yapmaya devam ediyor.

“Manisa, Türkiye’nin ilk lojistik köyünün yanı sıra ülkenin önde gelen üreticileriyle ithalat-ihracat şirketlerine ev sahipliği yapıyor” diye belirten DHL Freight Türkiye Genel Müdür Hasan Kavcı, “Yeni depomuz, bu global operasyonların parçası olmak için bize harika bir fırsat sunuyor” dedi.

Manisa bölgesindeki şirketler dünya çapında 100 ülkeye ihracat yapıyor ve 2017 yılında yaklaşık 4 milyar ABD doları ihracat hacmi gerçekleştirdi. Bu rakamlar, Manisa’yı Türkiye’nin ilk 10 ihracat şehrinden biri yapıyor. Yaklaşık 50 kişinin çalıştığı DHL Freight’ın yeni deposunda, on kişiye yeni istihdam sağlanırken depolama hizmetlerinin yanı sıra şirketlere özel katma değerli hizmetler sunulacak.

Bu haber toplam 55470 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim