• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

UND Heyeti, Ulaştırma ve Ticaret Bakanlıklarını ziyaret etti

UND Heyeti, Ulaştırma ve Ticaret Bakanlıklarını ziyaret etti
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cavit Değirmenci ve Murat Baykara, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Özel, Alişan Ender Topaloğlu, Fırat Başbilen, Hamit Şanverdi, Ercan Arslan ile İcra Kurulu Başkanı Recai Şen ve Koordinatör Nejla Albayrak’tan oluşan, UND Yönetim Kurulu Heyeti Ankara ziyaretleri kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ziyarette bulunan UND Yönetim Kurulu Heyeti'ni, Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcısı Selim Dursun ve Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Mahmut Gürses ağırladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Rize’deki sel felaketi nedeniyle bölgeye gitmesinden dolayı katılamadığı toplantıda, sektördeki son gelişmeler, ulaştırma mevzuatı kaynaklı sorunlar ve lojistik sektörünün talepleri aktarıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyareti sonrası ise Çetin Nuhoğlu ve beraberindeki UND heyeti, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini sundu.

Ruhsar Pekcan ile yapılan görüşmede, Uluslararası Nakliyeciler Derneği'in çalışmaları ve lojistik sektörü hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu. Özellikle; gümrük süreçlerinde yaşanan sorunlar, Türkiye’nin hizmet ihracatı hedefi ve lojistik sektörünün hizmet ihracatındaki önemi, ülkenin lojistik performansını ve ticaret yapabilme imkanlarını kısıtlayan problemler, Türk taşımacılarına yurtdışında uygulanan haksız dayatmalar kapsamında Avrupa Birliği Adalet Divanında yürütülen yargı süreci hakkında bilgilendirmeler hakkında, karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

und2-002.jpgund3-002.jpg

Bu haber toplam 42784 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim