• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Akkoç Lojistik, filosunu 10 adet Ford Trucks ile genişletti

Akkoç Lojistik, filosunu 10 adet Ford Trucks ile genişletti
Faaliyetlerine 2004 yılında Ankara’da başlayan ve bugün 150 araçlık parkı ile yurt içinde büyük bir lojistik filosuna ulaşan Akkoç Lojistik, araç parkını 10 adet Ford Trucks 2533HR yol kamyonu ile genişletti.

Faaliyetlerine 2004 yılında Ankara’da başlayan ve bugün 150 araçlık parkı ile yurt içinde büyük bir lojistik filosuna ulaşan Akkoç Lojistik, araç parkını 10 adet Ford Trucks 2533HR yol kamyonu ile genişletti. Akkoç Lojistik, Ford Trucks araçları yurtiçindeki operasyonlarında kullanmayı planlıyor.

Düzenlenen araç teslimat töreninde Ford Trucks tarafından Akkoç Lojistik firma sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi. Törene Akkoç Lojistik firma ortakları Orhan Akkoç, Doğan Akkoç ve Ford Trucks Başer Oto Genel Müdürü Ömer Faruk Başer katıldılar.

 

Akkoç Lojistik kurucu ortağı Orhan Akkoç teslimat töreninde yaptığı konuşmada Ford Trucks’ın yerli üretim olması servis ve yedek parça ağının yaygınlığının bu tercihte etkili olduğunu kaydederken, Ford Trucks araçların sağladığı yakıt tasarrufu ve sunduğu takas kolaylığını da göz önünde bulundurduklarını belirtti. Akkoç, Ford Otosan’ın 60 senelik tecrübesiyle kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliğini de göz önünde tutarak tercihlerini bu yönde kullandıklarını ifade etti.

 

Ağır ticari araç pazarının yerli gücü Ford Trucks

 

Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks modelleri, yurtiçi ve uluslararası taşımacılık ve inşaat alanında faaliyet gösteren müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Trucks modelleri, kullanıcısına yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu güncel teknolojilerle bir arada yaşatıyor. Ağır ticari pazarının yerli gücü Ford Trucks modelleri Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. 1.500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 6 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motorun üretimi yapılıyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten ilk ağır ticari markası olan Ford Trucks, Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

Bu haber toplam 10463 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim