• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aras Holding’ten e-ticarete özel “Jetizz”

Aras Holding’ten e-ticarete özel “Jetizz”
Türkiye’de bir ilke imza atan Jetizz, sadece e-ticarete hizmet veren yeni nesil hızlı teslimat modeli geliştirdi.

Aras Holding, Türkiye’de bir ilki, yeni nesil hızlı teslimat modeli Jetizz’i hayata geçirdi. Jetizz, hızlı kargonun yanı sıra aynı gün kargo teslimatında yeni nesil teknolojiler kullanarak firmaların ürünlerini saatler içerisinde teslim edebilecek. Jetizz’i tercih eden kurumsal firmalar, kargolarını müşterilerine gün içerisinde istedikleri saat diliminde teslim ettirebilecekleri gibi alıcılar da teslim saatlerini değiştirebilme olanağına sahip olacaklar.

Aras Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras, holdingin en genç üyesinin Jetizz olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Kırk yıldır bünyemizde barındırdığımız markalarımızla taşımacılık sektöründe her daim öncü olduk. Sektöre yenilikler kazandırmanın vermiş olduğu vizyon ve bilgi birikimimizle e-ticaret teslimatları için yeni nesil markamız olan Jetizz’i hayata geçiriyoruz. Jetizz ile, ülkemizde son yıllarda e-ticaretin hızla büyümesi ve buna paralel olarak her geçen gün farklılaşan müşteri beklentilerini karşılamak için daha hızlı ve daha esnek hizmet üreten bir marka olmayı hedefliyoruz.” dedi.

1580114275_baran_aras.jpg

E-ticaret firmalarına özel olarak çıkardıkları yeni markaları için heyecan duyduklarını belirten Jetizz Genel Müdürü Çetin Otçeken; “Bu oluşuma uzun zaman önce karar verdik ve müşteri beklentilerini de ön plana alarak önemli araştırmalar yaptık. Gerek e-ticaret yapan firmaları, gerekse nihai tüketicilerin yaşadıkları sorunları ve beklentilerini analiz ederek hem teknolojik hem de operasyonel alt yapımızı şekillendirdik. İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketiciler verdikleri sipariş sonrası zamanlarını kargo beklemekle ya da şubelere gidip kargo peşinde koşarak geçirmek istemiyorlar. Sipariş verdikten sonra kargolarının bir an önce kendilerine ulaşmasını ve her aşamasını online olarak takip etmek istiyorlar. Jetizz, ileri teknoloji ile birleştirip yeni nesil taşımacılıkla bu sorunları tamamen ortadan kaldıracak. İsteyen müşterilerimiz web sayfamız üzerinden ve/veya çağrı merkezimizi arayarak kargolarını teslim almak istedikleri saat aralığını değiştirebilecek. Bunun yanı sıra müşteriler, hangi dağıtım elemanımızın kargosunu getireceğinin önceden kendisine bildirilmesiyle daha güvenli hizmetin konforunu yaşayacak.” dedi.

1580114279_et__n_ot__eken.jpg

Alışveriş yaptıktan sonra eve hapsolmayı sona erdirecek olan model ile müşterilerinin kargolarını teslim almak için sonraki hafta başını beklemek zorunda kalmayacağının da altını çizen Otçeken, müşterilerine pazar günleri dâhil haftanın yedi günü saat 23:00’e kadar randevulu teslimat hizmeti sunacaklarını vurguladı.

Jetizz’ in alışkanlıklarımızda yapacağı değişiklikler

*E-ticaret dağıtımlarına özgün yapılanma

*Hafta sonu teslimat ve akşam teslimat

*Teslimattan önceden müşterilerin teslimat adresini ve saatini online değiştirebilme ayrıcalığı

*Gelecek Jetizz dağıtım elemanının isim ve fotoğraf bilgilerini önceden online görme imkânı

*Gün içi teslimatlar da canlı kargo takibi

*Uçak kargo ile şehirlerarası aynı gün teslimat

*Şehir içi saatli teslimat hizmeti

Bu haber toplam 14674 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim