• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Alp Lojistik 11 adet perdeli hafif treylerini teslim aldı

Alp Lojistik 11 adet perdeli hafif treylerini teslim aldı
Alp Lojistik 11 adet perdeli hafif maksima plus treyleri Tırsan Adapazarı fabrikası lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı. Törene Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya ve Eş Başkan Hasan Akkaya da katıldı.

Alp Lojistik 11 adet perdeli hafif maksima plus treyleri Tırsan Adapazarı fabrikası lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı. Tören Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya, Eş Başkan Hasan Akkaya ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımıyla gerçekleşti.

Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Treylerde Tırsan markasını tercih etmemizin öncelikli nedeni ürün kalitesidir. Filomuza daha önce alımını yaptığımız Tırsan araçlarının performansından oldukça memnunuz. Ayrıca, DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş oldukları çözüm odaklı servis hizmetleri, zaman tasarrufu açısından firmamız için büyük avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra, yeni alımını yapmış olduğumuz 11 Tırsan treylerler ile filomuzda ki araç sayısını 18’e çıkarmış olduk.” dedi. Akkaya, sözlerine “2016’da hayata geçireceğimiz planlarımızı da Tırsan ile yaptık.” diyerek devam etti.

Merkezi İstanbul Güngören olan Alp Lojistik’in Çorlu ve İstanbul’da olmak üzere iki deposu bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak gıda, plastik sanayii ve dayanıklı tüketim sanayii ürünleri taşımacılığı yapan Alp Lojistik müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus Semi-Treyler Özellikleri

Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde geliştirilen Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus Semi-Treyler, perdeli tenteli sınıfındaki standart araçlara göre 1000kg daha hafiftir. Hafifliği sayesinde boşken yakıt ve işletme giderlerinde tasarruf sağlarken yüklü seyahatte daha fazla yük taşıma imkanı sunar. Treylerler, şasilerinde kullanılan kataforez (KTL) teknolojisi sayesinde 10 yıllık paslanmazlık garantisi altına alınmaktadır. Böylece servis ve bakım masraflarını en aza indirgenmektedir.

Bu haber toplam 12711 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim