• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Yılnak, filosunu 10 MAN çekici ile güçlendirdi

Yılnak, filosunu 10 MAN çekici ile güçlendirdi
Türkiye lojistik sektörünün alanında köklü ve öncü kuruluşlarından Yılnak Proje ve Ağır Taşıma Servisi A.Ş., araç filosunu 10 adet MAN TGS 33.540 BLS çift çeker çekici ile güçlendirdi.

Proje, gabari dışı ve ağır taşımacılık alanlarında ulusal ve uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren Yılnak’ın MAN Finance’ın finansal ve kasko çözümleri ile satın aldığı araçlar, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ev sahipliğinde MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Özgür Özdil, TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün ve MAN Finance’dan Genel Müdür Vahit Altun, Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç’ın hazır bulunduğu teslim törenine, Yılnak’den Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece, Genel Müdür Kerem Saraç ile şirket yetkililerinin yanı sıra MAN Ankara bayisi Man Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Genç de katıldı.

Sektördeki 35 yıllık tecrübeleri ile ulusal ve uluslararası pazarda özellikli taşımacılık alanında hizmet verdiklerinin altını çizen Yılnak Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece, “Yaptığımız taşımacılık, çok önemli, özellikli ve hassas bir süreç. Bu sürecin tüm aşamaları, zincirin her halkası kusursuz olmalı. Bizim, tecrübemiz, standartlarımız ve kabiliyetimiz kadar, kullandığımız araçlar da bu zincirin en önemli halkaları. Bu nedenle biz de filomuzu güçlendirmek için; her açıdan üstün nitelikleri ve özel projelere özgün çözümler ürettikleri için MAN’ı tercih ettik” dedi.

MAN araçlarının, ileri teknolojileri ve her alandaki üstün nitelikleri ile sektörün en gözde kamyon ve çekicileri olduğunu vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara da, “MAN araçları, bu üstün nitelikleri ile sektörün her alanında hizmet verebilecek vasıflara haizdir. Bu standart yapılarının yanı sıra ihtiyaca özel çözümler ve geliştirmelerle de, özellikli taşımacılık alanında da çok önemli avantajlar sunmaktadır” dedi.

Her ihtiyaca ve koşula yönelik en ideal alternatifli çözümler sunduklarını dile getiren MAN Finance Genel Müdür Vahit Altun ise “MAN Finance olarak, müşterilerimizin ihtiyacına yönelik efektif ve avantajlı finansal çözümler, alternatifler sunuyoruz. Yılnak gibi alanında köklü ve kabul görmüş bir kuruluşun böyle önemli bir yatırımını bizim finansal çözümlerimizle gerçekleştirmesinden, böylesine önemli bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

man-yilnak-teslimatf.jpg

LOJİPORT

Bu haber toplam 4613 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim