• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

İdealogistics Verhoeven 15 Talson aldı

İdealogistics Verhoeven 15 Talson aldı
Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın kutu treylerdeki öncü ismi Talson, Hollandalı İdealogistics Verhoeven’e 15 adet Talfix® donanımlı Talson TGM TAL treyler teslimatı gerçekleştirdi

38 yıldır Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın kutu treylerdeki öncü ismi Talson, Hollandalı İdealogistics Verhoeven’e 15 adet Talfix® donanımlı Talson TGM TAL treyler teslimatı gerçekleştirdi. İlk Talson aracını 2011 yılında alan Idealogistics Verhoeven’in filosunda şuanda 71 adet Talson treyler bulunuyor.

Teslimat törenine katılan Idealogistics Verhoeven CEO’su Louis Bardoel, Talson semi-treylerlerin, uluslararası standart geliştirme ve uygulama çalışmalarıyla birlikte, TAPA (Transported Asset Protection Association – Taşınan Değerli Ürünlerin Korunması Birliği) standartları gereği; endüstriyel uygulamalara yatkınlığı, teknolojik yapısı ile olası suç eğilimleri ve tedarik zinciri güvenlik tehditleri proaktif tespitler sağlaması, kalite ve yeteneği bir arada sunmasından dolayı Talson’u tercih ettiğini belirtti.

Louis Bardoel, ayrıca, TALFIX® teknolojisi ile üst yapının sağlamlığı sayesinde Talson’un çift katlı yük taşıma ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunduğunu belirtirken, çok amaçlı kullanılabilen TALFIX® teknolojisinin farklı boyutlarda paletlerin çift katlı taşınması için farklı kombinasyonlar oluşturma avantajı sağladığının da altını çizdi.

Hollanda, Uden merkezli Idealogistics Verhoeven’in Ukrayna ve Polonya’da ofisi, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya ve Çek Cumhuriyeti’nde ise temsilcilikleri bulunmaktadır. Firma, ulusal ve uluslararası alanda ulaşım ve dağıtım, depolama ve lojistik hizmetleri sağlamaktadır.

Talson TGM TAL Tekstil Taşıyıcı Treyler

Talson TGM TAL tekstil taşıyıcı treyler, çok amaçlı alüminyum yan panelleri Talfix® ile tekstil taşımacılığında devrim yarattı. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve  çift kat  olarak da kullanılmaktadır. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve galvanizli hafif şasisi daha fazla yükleme kapasitesi sağlarken, TGM TAL, en zorlu koşullarda dahi sağlamlık ve güvenilirliği ile öne çıkmaktadır.

Kaynak: Lojiport

Bu haber toplam 9692 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim