• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

UPS, yeni bölge ve iş birimi başkanlarını atadı

UPS, yeni bölge ve iş birimi başkanlarını atadı
Nando Cesarone UPS Avrupa Bölgesi Başkanı, Ross McCullough UPS Asya Pasifik Bölgesi Başkanı, Cindy Miller UPS Küresel Freight Forwarding Birimi Başkanı olarak atandı.

UPS, Nando Cesarone'nin UPS Avrupa Bölgesi Başkanı ve Ross McCullough'nun UPS Asya Pasifik Bölgesi Başkanı olarak atandığını duyurdu.

UPS Uluslararası Birimi Başkanı Jim Barber, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Nando ve Ross dünya genelinde üstlendikleri çok çeşitli görevlerle liderlik becerilerini geliştirdi. Asya Pasifik ve Avrupa Bölgeleri başkanları olarak önemli katkılarda bulunacaklarına inanıyorum. Yöneticilerimizin birçoğunun olduğu gibi, Nando ve Ross da kariyerlerine paket yükleyici ve şoför kurye olarak başladı; bu da liderlik gelişimine ve yedekleme planlamasına odağımıza örnek teşkil etmektedir.”

25 yıllık bir UPS çalışanı olan Cesarone 56 ülkede ve bölgede tüm UPS faaliyetlerinden ve 45.000'i aşkın çalışandan sorumlu olacak. UPS'in ABD dışındaki en büyük bölgesi olan Avrupa, 2015 yılında elde edilen 2 milyar Dolardan fazla uluslararası paket işletme kârının neredeyse yarısına katkıda bulundu. Cesarone en son UPS Asya Pasifik Bölgesi başkanı olarak görev yaptı.

Toronto, Kanada doğumlu Cesarone, UPS'te Avusturya, Macaristan ve İsviçre ülke müdürü, UPS Kanada İşletme Başkan Yardımcısı, Kuzey Doğu Avrupa başkanı ve UPS Asya Pasifik başkanı dâhil olmak üzere, birçok önemli uluslararası yönetim pozisyonlarında görev aldı. Asya'dayken, UPS'in var olan pazarlardaki konumunu genişletti ve önemli bir yükselen pazar olan Myanmar'a ve Çin’de bulunan 21yeni şehre hizmet açılışı gerçekleştirdi. Aynı zamanda, 41 pazarı birbirine bağlayan 35'ten fazla ticaret yolunun teslimat süresinin hızlandırılmasını yönetti, Ticaret Yönetim Hizmetleri ile Çin-Avrupa arası demiryolu taşımacılığı dâhil yeni ürünlerin kullanıma sunulmasına öncülük etti.

Cesarone, UPS Küresel Freight Forwarding Birimi başkanı olarak ABD’ye dönen Cindy Miller'in yerine geçecek. Miller, ABD’deki benzer pozisyonların yanı sıra UPS Güney Avrupa ve Afrika Başkanlığı çeşitli kilit yöneticilik pozisyonlarında görev aldı. Birçok UPS çalışanı gibi Miller da UPS’te paket şoför kurye olarak çalışmaya başladı ve artan bir sorumlulukla çalışarak yükseldi. Avrupa Bölgesi Başkanlığı görevi öncesi Miller, UPS BK, İrlanda ve Kuzey Ülkeleri başkanlığı yaptı ve bu süre zarfında, 2012 Olimpiyat Oyunları için 30 milyondan fazla parçanın teslimatını başarılı bir şekilde koordine etti.

Barber, “Cindy rekor iş performansının yanı sıra, UPS'in Köln’de bulunan Avrupa Aktarma Merkezi’nin 200 milyon Dolarlık yatırımla genişletildiği heyecan verici bir zamanda Avrupa bölgesini yönetti. Cindy UPS Küresel Freight Forwarding Birimi başkanlığı görevini üstlenmek üzere ABD'ye dönerken, kendisine liderliği için teşekkür ediyorum” diye belirtti.                                             

McCullough UPS'e 1984 yılında katıldı ve en son Kurumsal Strateji başkan yardımcısı olarak görev aldı. Bu görevde, yeni bir stratejik planlama sürecinin oluşturulması ve kullanıma sunulmasıyla birlikte kapsamlı bir küresel vizyonun ve stratejik iletişim platformunun geliştirilmesine öncülük etti. Küresel birleşme ve satın alma projelerinde deneyimini artırarak bölgedeki önemli stratejik yatırımlar dâhil kilit girişimleri yönetti ve Asya'da önde gelen taşımacılık şirketleriyle ilişkiler kurdu. McCullough ayrıca, ilk “UPS e-ticaret” ekibini kurdu ve yönetti. McCullough UPS Asya Pasifik Bölgesi başkanı olarak, Asya genelinde 40'tan fazla ülke ve bölgenin sorumluluğuyla, dünyanın en hızlı büyüyen bölgelerinden birisini yönetecek.

McCullough’nun UPS'te daha önceki liderlik görevlerinden bazıları arasında, Avrupa’da şirketin başarılı ve büyüyen perakende stratejisinin temellerini atan, UPS Avrupa Bölgesinde Mail Boxes Etc.’nin yönetilmesi, satın alım öncesi entegrasyonu ve ilişki geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra diğer bazı kilit pazarlama görevleri de yer almaktadır.

Bu haber toplam 3191 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim