• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Etis Lojistik’in yeni genel müdürü Sinan Çıtak oldu

Etis Lojistik’in yeni genel müdürü Sinan Çıtak oldu
Etis Lojistik’te Genel Müdürlük koltuğu Sinan Çıtak’a emanet edildi.

Kariyerinde önemli görevler üstlenen Çıtak, ekip arkadaşlarıyla birlikte Etis’teki kurum kültürünü sağlam bir zemine oturtarak, verimi artıracak bir yapılanma içinde olacaklarını söyledi.

Endüstriyel taşımacılığın tecrübeli oyuncusu Etis Lojistik’in Genel Müdürlüğü görevine Sinan Çıtak getirildi. 1980 yılında İstanbul’da doğan Sinan Çıtak, 2002 yılında Balıkesir Üniversitesi Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansını yapan Çıtak, kariyerine 2004 yılında Grant Thornton International Audit Firmasında Asistan Denetçi olarak başladı. Firmada 3 yıl içerisinde sırasıyla Denetçi Yardımcılığı ve Uzman Denetçi unvanlarıyla görev alan Çıtak, birçok şirketin Uluslararası Muhasebe Standartlarına göre denetim çalışmalarının planlanması, yürütülmesi ve UFRS standartlarına uyumlu Mali tablolar ile denetim raporlarının hazırlanması görevlerini üstlendi.

2007 yılından itibaren PS-SCS Uluslararası Nakliyat şirketinde Bütçe&Raporlama Uzmanı olarak görev yapan Çıtak, USGAA Muhasebe Standartlarına göre günlük, haftalık, aylık ve yıllık yurtdışı raporlar ile yıllık bütçe ve tahminlerini hazırladı.

2010-2011 yılları arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak iş hayatına devam eden Çıtak, Fedex’in Uluslararası Nakliye alanında Türkiye pazarına girmeyi planlamasıyla başlayan süreçte, FEDEX Trade Networks Uluslararası Nakliyat şirketinde Finans&Muhasebe Müdürü olarak görev yaptı. Çıtak, FEDEX Trade Networks’un Türkiye oluşumuna üstlendiği görevlerle önemli katkılar sağladı.

Bu haber toplam 3434 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim