• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Tofaş’tan Ekol’e Hizmet Performans Ödülü

Tofaş’tan Ekol’e Hizmet Performans Ödülü
22 Mart Salı günü Bursa’da gerçekleştirilen törende Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdürü Murat Boğ, ödülü Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu’dan aldı.

Türk otomotiv sektörünün öncü firması Tofaş’ın her yıl düzenlediği Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde “Yatırım Hizmet Endirekt Malzeme Performansı Ödülü” bu yıl Ekol Lojistik’e verildi. 22 Mart Salı günü Bursa’da gerçekleştirilen törende Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdürü Murat Boğ, ödülü Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu’dan aldı.

Farklı sektörlere lojistik ve tedarik zinciri çözümleri sunan Ekol, otomotiv sektöründeki önemli müşterilerinden Tofaş tarafından son 3 yıldır gerçekleştirilen işbirliği neticesinde ödüllendirildi. Tofaş’ın Polonya-Türkiye hattındaki operasyonları Ekol tarafından gerçekleştiriliyor ve kazanılan yeni ihalelerle birlikle iki şirket arasındaki işbirliği güçleniyor. Tofaş tarafından düzenlenen “Birlikte Büyüyoruz” temalı Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı’nda 8 farklı kategoride ödül sahiplerini buldu. Ödülü teslim alan Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdürü Murat Boğ konu ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Hedefimiz her zaman katma değer yaratan, stratejik bir iş ortağı olabilmek; Tofaş tarafından layık görüldüğümüz bu ödül ile de hedefimize ulaşmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu motivasyon ile müşterilerimize özel lojistik çözümler üretmeye, başarımızı sürdürülebilir kılmaya devam edeceğiz.”

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Satın Alma Direktörü Scott Garberding ve Tofaş Türkiye Satın Alma Direktörü Yüksel Öztürk’ün de yer aldığı Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı’na 500’ü aşkın kişi katıldı. 

Bu haber toplam 7610 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim