• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Ulusoy Logistics’in, filo yatırımındaki tercihi Krone

Ulusoy Logistics’in, filo yatırımındaki tercihi Krone
Karayolu, deniz yolu ve tren taşımacılığına uygun, ortak kullanıma sahip özel araçlarının sayısını arttıran Ulusoy Logistics, araç tercihini yine Krone’den yana kullandı.

2013 yılında Türkiye’de üretime başlayan Krone Ticari Araçlar; Ulusoy Logistics’e karayolu, deniz yolu ve özellikle tren taşımacılığında her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özel olarak ürettiği 83 adet Mega Liner Huckepack ve 10 adet 45 feet konteyner taşıyıcı teslim etti.

Krone’nin İzmir Tire’deki 10 bin adet üretim kapasiteli fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Ulusoy Holding Satın Alma Müdürü Rıdvan Kanbak ve Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala ve Krone Trailer Int. Satış Yöneticisi Ömürden Özacar katıldı.

Multimodal Taşımacılık hizmeti sağlıyoruz

Teslim aldıkları Mega Liner Huckepack araçların tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen Rıdvan Kanbak, “Krone her şeyden önce bir Alman markası. Kalitesine ve ikinci el değerine güveniyoruz. Türkiye’de üretim yapması da önemli bir avantaj sağlıyor. 2016’nın en iyi karayolu, deniz yolu ve tren taşımacılığına uygun dorsesini almış olmanın mutluluğu içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Huckepack dorselerin hem maliyet hem de hız açısından daha avantajlı olduğunu belirten Kanbak, “Dorselerimizin hem raylı sistemlerde hem de karayolu ile hareket kabiliyetinin olması lojistik sektöründe önemli avantaj yaratmamızı sağlıyor. Raylı sistem üzerinde yolun büyük bir kısmını tamamlaması herhangi bir karbonmonoksit salınımı yapmadan çevreye duyarlı, hızlı, optimum maliyetli ve güvenli taşımacılığın kanıtıdır. Yükleme-Boşaltma istasyonlarında bekleyen çekicilerimiz ve dorselerimiz ile hiçbir değişim yapılmadan karayolu ile adrese teslimatın gerçekleştiriliyor. Ayrıca denizyolu, havayolu ve depolama hizmetlerimizle sunduğumuz multimodal lojistik çözümlerimiz sunduğumuz kaliteli hizmetin göstergesidir” dedi.

5 milyon euroluk yatırım

Türkiye’nin lojistik ülkesi olduğuna dikkat çeken Rıdvan Kanbak, sözlerine şöyle devam etti: “Biz Ulusoy Logistics olarak sektöre ve ülkemize olan güvenimizi sürdürüyoruz. Bu yıl 5 milyon euro civarında yatırım yaptık, yıl içinde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Modern ve teknolojik araç filomuzu da güçlendirmeyi sürdüreceğiz.

1925 yılında kurulan Ulusoy Logistics, deniz-hava-kara-tren taşımacılığı ve depolama hizmeti veriyor. Dünya üzerinde karayoluyla ulaşılabilecek her yere taşımacılık yapan şirket, 5 kıtada faaliyet gösteriyor. Ulusoy, tedarik zincir yönetimi konusunda oluşturduğu global altyapı ile lider konumda bulunuyor.

“Müşteri talebine göre üretim yapıyoruz”

Tire’de müşterilerinin ihtiyaçlarına göre esnek üretim gerçekleştirdiklerini kaydeden Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün de, intermodal taşımacılığa uygun Mega Liner Huckepack modelinin çok talep gördüğüne vurgu yaptı. Akgün, “Müşterilerimizin taleplerine en iyi karşılığı verebilmek adına geliştirdiğimiz Mega Liner Huckepack versiyonumuzda, 385/55/22,5” ebatlı lastik kullanılıyor. Böylece, hem maliyet azalıyor hem de yakıt tasarrufu, uzun ömür ve konforlu kullanım sağlanıyor. Ulusoy Logistics ile devam eden işbirliğimiz, müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesi” diye konuştu.  

Krone Mega Liner Hucepack, ön dingil kaldırmalı, 2.75-2.90 metre yükseklikte. Aracın en önemli özelliği ise, çift seyahat yüksekliklerinde de Code XL sertifikasına sahip olması. Aracın ayrıca, dışarıdan gelebilecek saldırılara/hırsızlığa karşı daha dayanıklı anti vandalizm branda gövdesi bulunuyor.   

Bu haber toplam 5858 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim